Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Czyżby nowa panienka Dextera? To już będzie czwarta, o ile mnie pamięć nie myli. Muszę przyznać, że w dalszym ciągu bardzo sceptycznie podchodzę do kolejnego sezonu tego wspaniałego serialu. Niesmak po słabym finale poprzedniego sezonu nadal pozostał.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Nie rozumiem dlaczego był słaby finał? Bo nie zabili żadnego bliskiego dextera? Odeszła od niego Lumen, jednak nie mogła uporać się z istnieniem Mrocznego Pasażera. Po za tym Deb, przełamała się co do pojęcia niektórych rzeczy, na początku serialu na pewno nie wypuściła by pary morderców ;] teraz zaczęła patrzeć na to z innej perspektywy. Może w końcu Dex, przełamie się i stwierdzi że może powierzyć swój największy sekret siostrze ; ) było by miło.
Widziałem że ktoś wspominał że chciałby zobaczyć Dextera na krześle elektrycznym w finałowej scenie. Wydaje mi się że nie jest to motywem przewodnim filmu, więc do takiej sceny na pewno nie dojdzie (nie powinno bynajmniej), ponieważ to Harry od dzieciństwa powtarzał Dexowi że wszyscy mordercy tak kończą, wmawiał mu że nie będzie mógł prowadzić normalnego życia, był izolowany od świata i zostawał tylko i wyłącznie z Mrocznym, natomiast przez wszystkie sezony, Dex uczy się tak naprawdę jak powinno wyglądać jego życia, doświadcza coraz nowszych emocji, staje się człowiekiem.
Dlaczego finał 5. sezonu był słaby? Przeczytaj mój post w tym temacie.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Bardzo dobre przekierowanie : ) pamiętajcie jednak Panowie i Panie, że to jest show biznes, nie mogą niestety zaprzestać na 5 sezonie, mając tyle fanów, dlatego wygląda to tak a nie inaczej i pewnie dalej będzie wyglądało.
Brown will appear in the sixth season in a recurring capacity, playing the character of Mike Cutler, a no-nonsense Chicago homicide detective who transfers to Miami Metro, where he immediately ruffles some feathers.
Kolejny teaser. Tym razem o wiele lepszy z klimatyczną muzyką. Polecam obejrzeć a prawdziwy trailer za najpewniej 22 lipca na panelu serialu podczas SDCC.
Nie taka chwila, jeszcze trochę czasu zostało, ponad miesiąc do premiery. Szczerze powiedziawszy trochę się boję tego sezonu. Końcówka poprzedniego mnie rozczarowała, pozbyto się Lumen i nie dostaliśmy żadnego wielkiego cliffhangera. Owszem w tym sezonie może być ciągnięty wątek Debry poznającej prawdę o Dexterze, ale wg. za bardzo jest to już przeciągane. Do tego dojdą kolejne spięcia w policji. No i jeszcze główny wątek będzie miał jakiś związek z Bogiem, a ostatnio mam dość tego w serialach.
Filmik przedstawiający gościnne występy w 6 sezonie, widzieliście? http://www.youtube.com/watch?v=Bx6y8tpkZd4&feature=player_embedded Komandor Adama, yeah! Cieszę się z premiery 6 sezonu Dexa, ale chyba bardziej cieszę z premiery nowego "Homeland", który ma premierę przed/po Dexterze.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
To tak jak i ja. Po ubiegłorocznym zawodzie jakoś tak z rezerwą podchodzę do nowego sezonu. Jednak mimo wszystko będę oglądał na bieżąco. A na Homeland też się napaliłem a jak ktoś zainteresowany to już pojawił się web rip.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
Pobierowo Pobierowo, Polskie Morze. Nowe drewniane domki 150 metrów od morza. spanie24.net
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p