pobierz plik w całości
Mam nadzieje ze bedzie to ostatni sezon. Po slabym 3 i srednim 4 niespodziewam sie jakis rewelacji. Kiedys kazdy odcinek trzymal w napieciu a teraz tylko dwa lub 3 ostatnie. Mysle ze serie zakoncza smiercia Dextera a jego dziecmi zajmie sie Debra z czego ten jego syn wyrosnie na kolejnego psychopate
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
@Bakman: co Ty gadasz? 3 sezon ok - najsłabszy, ale 4? Zdecydowanie najlepsza seria Dextera!
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Mnie po prostu najmniej spodobała się ta seria. W 3 sezonie scenarzyści skupili się bardziej na emocjonalności Dextera, tego co odczuwa, na budowaniu jego przyjaźni z Miguelem, co mnie osobiście nie przypadło do gusty. Seria zdecydowanie najsłabsza również z powodu, że odcinki nie trzymały w napięciu, tak jak nas do tego Dexter przyzwyczaił... Mimo to nie uważam trzeciego sezonu za słabego, lecz nasłabszego ze wszystkich 4. Poziom trzymała, w przeciwnym wypadku najprawdopodobniej skończyłbym oglądać po 3 sezonie.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Niestety nie mogę się z Tobą zgodzić. Oczywiście, to o czym napisałeś to jest subiektywna ocena widza, która ja szanuję ale mogę się z nią nie zgadzać i tak właśnie jest w tym przypadku. Patrząc na cały serial z perspektywy czasu i na to jak się rozwijały poszczególne postacie, w tym postacie Dextera, uważam trzeci sezon za zdecydowanie lepszy od na przykład pierwszego. Nie chodzi mi tu jednak o porównywanie poszczególnych sezonów, który był najlepszy, a który najgorszy. Moim zdaniem trzeci sezon pokazał, jak nie schematyczne mogą być wydarzenia w tym serialu. Zauważ, że generalnie, co do zasady, to czwarty sezon był oparty dokładnie na tym samym schemacie co trzeci. Też była przyjaźń, znajomość, wspólne tajemnice itp. Podsumowując zadaję sobie pytanie, czy gdyby na końcu czwartego serialu Rita nie zginęła w tak tragicznych okolicznościach, to ludzie także uważaliby ten finał sezonu za tak rewelacyjny?
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Nie mogę się doczekać 5 sezonu. Szczerze powiedziawszy mnie nie przypadły do gustu odcinki z Miguelem. Najlepsze były odcinki związane z Trójkowym. A finał był dla szokujący. Ciekawi mnie dlaczego zginęła Rita tzn. to wypadek, zabójstwo czy coś innego?
Everybody Lies
Ludzie mówią, że bez miłości nie da się żyć. Osobiście uważam, że tlen jest ważniejszy. - Dr House
Polecam: Efekt Motyla Oszukać Przeznaczenie 4 Bezcenny dar Dr House Dexter
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p