pobierz plik w całości
Desmond jest Szkotem. Niewiele wiadomo o jego przeszłości. Z jego własnych słów wiadomo, że studiował medycynę. Był tez żołnierzem. Z wojska został usunięty za czyny, które doprowadziły go do wojskowego więzienia. Można zgadywać jednak, że było to wynikiem działań ojca jego ukochanej, Penelopy Widmore, będącego właścicielem przedsiębiorstwa Widmore Corporation, zaangażowanego w projekty Hanso Foundation. Desmond, by pozyskać przychylność ojca Penny, postanawia wziąć udział w samotnych regatach dookoła świata organizowanych przez niego. W czasie regat rozbija się na Wyspie, na której znajdują się laboratoria DHARMA - inicjatywy badawczej związanej z Fundacją Hanso. Wraz z Kelvinem Joe Inmanem zostaje operatorem w bunkrze Łabędź. W dniu, w którym rozbija się samolot Oceanic 815, Desmond przypadkowo zabija Kevina i od tego momentu samotnie prowadzi misję bunkra Łabędź. Gdy dostają się do niego rozbitkowie, Desmond odpływa z wyspy wyremontowaną przez Kevina łodzią. Okazuję się jednak, że wyspy nie da się opuścić. Po ponad trzech tygodniach błądzenia po Oceanie Spokojnym Desmond wraca na wyspę, dołączając do grupy rozbitków. Jednym z pierwszych jego czynów po powrocie jest zniszczenie bunkra pod wpływem namowy Johna Locke.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Desmonda też bardzo lubię . Jest u mnie na drugim miejscu (zaraz po Sawyerze ). Bardzo podoba mi się jego historia przedstawiona na końcu 2 sezonu. Dlatego mam nadzieję, że spotka się ze swoją ukochaną i będą szczęśliwi
Fajny facet.Dobrze że poznajemy go bliżej a w III sezonie jest wśród rozbitków i to jego dziwne zachowanie jest bomba.Z początku wydawał mi po prostu idiotyczny ale zmieniłam zdanie
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
a tak powaznie uwazam go za fajną postac serialu wniósł cos do derialu w 3 sezonie troche go odsiezyl i tak anprawde fajnie sie na niego patrzy w 3 sezonie jest jedna z ciekawszych postaci serialu...
Fajny gostek Chociaż nie od razu go polubiłam, bo na początku był trochę dziwny (albo oryginalny jak kto woli), ale teraz jest jedną z moich ulubionych postaci.
Po prostu Desmond Rules! Przez długi czas zastanawiałem się dlaczego do wszystkich (mężczyzn) mówi bracie, a tu niespodzianka i okazuje się, że Desmond wstąpił do klasztoru i tam właśnie tego się nauczył. Wiele w życiu Des przeszedł, ale to czyni jego postać jeszcze bardziej intrygującą.
Bardzo fajna postać, choć na początku go nie lubiłem, z dalszymi odcinkami mi się spodobał.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Bardzo go lubię, jedna z ulubionych postaci na wyspie.
Fajny się wydaje.
'Brat zamiast Duplo w kołysce miałem winyl, nie pamiętam tej chwili, widziałem ją na zdjęciach, teraz sam nie dowierzam, że już wosk miałem w rękach, mając rok, kilka dni, zero pojęcia o bitach, wyrosłem na jazzie a nie porcjach Bebika...'
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p