pobierz plik w całości
Tak, to było genialne. Albo jeszcze jak przestraszył się kota wyskakującego z szafki i ten jego krzyk
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
omg...odcinek wmktorym on sie zarazil ta choroba i tak sie bal..to w ogoel byl majstersztyk a tego z kanapkom nie pamietam :L/ moze dlatego, ze srednio mi sie ten odcinek spodobal ;/ (pamietam tylko jak zdjal okulary niczym Horatio z CSI )
"kochał tą kobietę, ale miał dość małżeństwa. potrzebował silnych emocji: w miłości, w pracy, we wszystkim co robił.Żył jak najintensywniej, jak gdyby wbrew naturze, która domagała się odpoczynku"
Ja się dziwię, że nikt nie wspomniał o finale trzeciego sezonu -śmierci Deana i ten epicki moment jak wisi na łańcuchu w piekle. Jedna z największych niespodzianek serialu i zdecydowanie jeden z najbardziej zapadających momentów w pamięci.
Scena na łańcuchach rzeczywiście była mocna. Tak samo jak scena wskrzeszenia Deana. - jego wygrzebywanie się z grobu po środku martwego lasu. Poza tym postać Deana jest kopalnią tekstów-perełek. Ostatnio trafiłam na YouTube, na fragment odcinka z wróżkami, kiedy biedny Dean skarży się Sammy'emu, że mała, świecąca kobieta z sutkami go uderzyła No i w 'Yellow Fever' (o ile dobrze pamiętam tytuł odcinka) zagrał po prostu genialnie. Taki mały, przestraszony Dean
apropo deana - co sadzicie o tym jak zakonczyli ten wątek z Lisa? ja nienawidze kripke od tego odcinka Jak mogl sprawic ze go nie pamietaja?
"kochał tą kobietę, ale miał dość małżeństwa. potrzebował silnych emocji: w miłości, w pracy, we wszystkim co robił.Żył jak najintensywniej, jak gdyby wbrew naturze, która domagała się odpoczynku"
Dla mnie związek Deana z Lisą był nieporozumieniem od początku , dlatego jakoś nie bardzo razi mnie to , ze wymazano im pamiec i prawdopodobnie mozemy ich juz nie ujrzeć w nastepnym sezonie. Jednak aktorka grająca Lise bardzo mi sie podoba , to jednak jej gra juz niekoniecznie.
apropo deana - co sadzicie o tym jak zakonczyli ten wątek z Lisa? ja nienawidze kripke od tego odcinka Jak mogl sprawic ze go nie pamietaja?
Czemu nienawidzisz Kripke? Od 6 sezonu możesz narzekać na Sere Gamble bo to ona jest główną producentką serialu i to od niej wszystko zależy, a nie od Kripke
Mi się to też nie podobało. Ja jestem w ogóle przeciwnikiem wymazywania pamięci bohaterom bo to najłatwiejszy sposób na wychodzenie z trudnej sytuacji. Zamiast inteligentnie to rozwiązać postanowiono po prostu wymazać im pamięć. Jednak mam nadzieje, że to tylko tymczasowe. Za duży potencjał jest w wątku Dean jako głowa rodziny żeby się od tak go pozbyć.
Co do Deana i rodziny to ma mieszane uczucia. Wiem, że jego przeszłość zawsze będzie za nim podążać i zawsze będzie łowcą, więc zbudowanie związku na kłamstwie nie ma sensu, bo prędzej czy później to się wyda. Poza tym nie mogę sobie wyobrazić jakby to miało wyglądać - Dean w domu z rodzinką zamiast w Impali na łowach. Pokazano nam to i szczerze mówiąc nie bardzo mi się to podobało. Myślę, że Dean byłby świetnym tatą i jednak warto byłoby rozwinąć serial w którym momencie w tą stronę. Ale według mnie Dean zakładający swoją własną rodzinę, to koniec braci jako pary łowców, więc może taki wątek byłby i dobry ale jako zakończenie serialu. I przyznaję, że wymazanie pamięci było pójściem po najlżejszej linii oporu. Wszystko się rozwiązało w 5 minut, Dean znów popłakał i wszystko ruszyło po staremu. Trochę twórcy olali sprawę jakby dobili to na odczep-się. Mam nadzieję, że podobny wątek się w serialu nie powtórzy jeśli nie będzie koniecznie potrzebny, bo to tylko marnowanie potencjału.
Jo, nie wiem jak oni to rozwiaza ale zawsze sie balam ze scenarzysci zwiaza ja z deanem a on taak mi pasowal do lisy
Chociaz serce mi pęka, że tak sie skonczyl wątek lisy i bena to od kiedy oni sie pojawili to nie byl juz ten sam puszczalski dean a sam mi do tej roli nie pasuje tesknie za tymi starymi bracmi keidy tak dobrze bylo widac pomiedzy nimi roznice
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p