Ogłoszenia
Najlepszy serial wszech czasów - rankingi i głosowanie -
głosuj
Pobieraj seriale z sieci -
download
Jaki serial polecasz? -
napisz
Najlepsze seriale Wg filmweb.pl -
zobacz
Zobacz kto zdobył
Złote Globy 2009
Czy ktoś zna taki serial? • peb, rapidshare
Nowe seriale, opinie, recenzje użytkowników. Co się dzieje w świecie seriali dowiesz się tutaj :-)
Ulubiony serial: House
dodano 5 lut 2010, o 22:46
Witam.
Zarejestrowałem się na forum, ponieważ szukam uporczywie pewnego serialu, który widziałem ładnych parę lat temu i nie mogę go znaleźć. Jedyne co pamiętam to odcinek, w którym paru ludzi było na jakiejś pustynnej planecie i rozbili tam obóz. Pamiętam jeszcze, że na tej samej planecie były jakieś śliniące się, dziwne stworzenia. Myślałem, że to może Stargate, ale obejrzałem wszystkie odcinki i niestety to nie ten serial. Czy ktoś może kojarzy taki motyw?
Ulubiony serial: Battlestar Galactica
dodano 5 lut 2010, o 23:06
Firefly może?
Więcej szczegółów by się przydało.
Polecam: True Blood, Sons of anarchy, How i meet you mother, The Big Bang Theory

Jesteś uploaderem?
Dlaczego hostujesz pliki na rapidshare skoro hotfile oferuje wysokie stawki za pobieranie twoich plików!
Obecnie wszyscy przechodzą na hotfile z prostej przyczyny. Zamiast punktów możesz zbierać prawdziwe pieniądze. Ponad 10$ za 1000 pobrań. Mało? Przekonaj się sam i dorabiaj jako uploader serwisu hotfile.com - więcej informacji
precyl • darkwarez • download • peb.pl • rapidshare
dodano 6 lut 2010, o 09:27
Niestety więcej nie pamiętam :-(
Dziękuję za pierwszą propozycję, zaraz przyjrzę się jej dokładniej.
Ulubiony serial: Battlestar Galactica
dodano 6 lut 2010, o 11:01
w sumie pierwsze co mi przyszło na myśl to właśnie Stargate aczkolwiek co można jeszcze...
Skoro były śliniące się stworzenia to może jakiś serial sci-f ...
A pamiętasz może akcent, klimat tego serialu? angielski łatwo rozpoznać.
Może Roswell albo X-files?
Polecam: True Blood, Sons of anarchy, How i meet you mother, The Big Bang Theory

dodano 6 lut 2010, o 13:18
Wracając do Firefly to raczej nie to, serial o który mi chodzi jest raczej starszy.
X-Files, również widziałem całe - to nie to. Zresztą w X-Files i w Roswell z tego co wiem, akcja dzieje się na Ziemi, a scena, która trochę opisałem działa się na obcej planecie. Jeśli dobrze pamiętam, to grupa ludzi przenosiła się jakoś pomiędzy planetami, tak jak Stargate. Tylko w tym "moim" na dłużej zostawali na planecie i nie pamiętam jak się pomiędzy nimi poruszali.
dodano 6 lut 2010, o 15:09
No mi też SG od razu przychodzi do głowy, w pierwszym filmie pełnometrażowym na Abbydos był obóz.
dodano 6 lut 2010, o 15:14
tlen.exe napisał(a):No mi też SG od razu przychodzi do głowy, w pierwszym filmie pełnometrażowym na Abbydos był obóz.

Jak już pisałem, Stargate oglądałem (SG-1, Atlantis, Universe, 3 filmy) także to z pewnością nie Stargate. Poza tym w Stargate nie rozbijali obozów na obcych planetach tylko były raczej szybkie akcje (oprócz wspomnianego filmu).
Ulubiony serial: Sons of Anarchy, Lost
dodano 8 lut 2010, o 11:08
A aktorzy mówili po angielsku, czy w jakimś innym języku?
So this is the way it ends...
Regardless of how we got here...
One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Lost, V, Sons of Anarchy, FlashForward, Stargate: Universe, Dexter, Family Guy, Stargate SG-1, Battlestar Galactica.
Mam zamiar obejrzeć: True Blood, Supernatural, 24, Burn Notice.
dodano 8 lut 2010, o 17:46
Maniac_ napisał(a):A aktorzy mówili po angielsku, czy w jakimś innym języku?
Po angielsku jeśli dobrze pamiętam, ale to naprawdę było dawno temu, mogę mylić jakieś szczegóły :-(
Ulubiony serial: profit
dodano 10 lut 2010, o 20:13
Jak sliniace sie stworzenia z jakas pustynia, to moze "Earth 2 "? Co prawda tam tylko raz zmieniali planete, ale za to byl motyw z podrozami przez tunel z jednego kontynentu na drugi, wiec moglo sie wydawac, ze zmienili planete. Oboz tez dosc czesto rozbijali.
dodano 11 lut 2010, o 16:52
const napisał(a):Jak sliniace sie stworzenia z jakas pustynia, to moze "Earth 2 "? Co prawda tam tylko raz zmieniali planete, ale za to byl motyw z podrozami przez tunel z jednego kontynentu na drugi, wiec moglo sie wydawac, ze zmienili planete. Oboz tez dosc czesto rozbijali.
Po screen'ach myślę, że warto bliżej się przyjrzeć temu serialowi. Dzięki wielkie, to chyba najbliższy strzał. Jak się upewnię na 100% czy to to, dam znać.
dodano 17 lut 2010, o 20:09
Oglądając ten serial, cały czas mam przed oczami scenę zamieci piaskowej, ale widocznie coś mi się pomyliło, to ten serial. Bardzo fajny według mnie, tylko zakończenie mi się nie bardzo podobało.
Możecie polecić jakieś seriale podobne do Earth2? Coś z SF? Byłbym bardzo wdzięczny.
-
- Wielka prośba o serial f/x, jeśli ktoś go ma.
vennie » 21 paź 2007, o 15:27
- 1 Odpowiedzi
- 385 Wyświetlone
- Ostatni post Paulina

22 paź 2007, o 00:31
Kosz
-
- Czy ktoś oglądał ten film...
torrent » 15 sie 2009, o 16:13
- 1 Odpowiedzi
- 109 Wyświetlone
- Ostatni post Noteo

17 lut 2010, o 11:38
Kinomaniak
-
- Serial w kawałkach czy raz a dobrze?
Black Dog » 10 gru 2006, o 21:06
- 47 Odpowiedzi
- 3742 Wyświetlone
- Ostatni post Beti

27 lip 2007, o 22:02
Forum ogólne
-
- Nosi ktos okulary ??
biskupk » 3 gru 2006, o 07:17
- 74 Odpowiedzi
- 4010 Wyświetlone
- Ostatni post Trish

5 sie 2008, o 20:13
O nas, inne & off-topic
-
- Ktos wie jak mozna dorobic?
kuna » 29 wrz 2007, o 16:49
- 5 Odpowiedzi
- 429 Wyświetlone
- Ostatni post KaruzeL

30 wrz 2007, o 15:30
O nas, inne & off-topic
Powrót do Forum ogólne
Sprawdź Czy ktoś zna taki serial? w internecie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download: rapidshare, napisy, megaupload, peb.pl, chomikuj, filmweb, torrent
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, fileupload, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, odsiebie.com, megashares, peb.pl, filefactory, hotfile
znajdziesz tutaj napisy, odcinki seriali, soundtrack
formaty: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
oraz takie seriale jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com,ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p