pobierz plik w całości
Napiszcie co sądzicie o długich związkach, o miłości. Jakie są wasze przeżycia, wspomnienia. Jak widzicie swoją przyszłość. Wszystko oczywiście o poważnych związkach.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
według mnie długie, poważne związki są czymś najlepszym co może znaleźć człowieka w których 'miłość' się zmienia, nie wygasa tak jak się niektórym ludziom wydaje ale ona zmienia swoją formę, ale również są najbardziej bolesne, a rany po nich się długo goją
to tyle na teraz, może kiedyś uzupełnię swoją wypowiedź
Ja jakoś nigdy nie lubiłam tych krótkich jednodniowych, czy kilkudniowych związków. Nie mówię, żeby trzymać się od razu pierwszego do grobowej deski, ale jednak... czasem ma się ochotę na taki krótki związek, ale jakoś zawsze do tej pory udawało mi się przed czymś takim powstrzymać, bo nie jest to jakoś niezbędne do życia.
e7ka kilkudniowe związki to nie związki, krótkie związki to takie dwumiesięczne związki nie dwutygodniowe znajomości uważam że o długich związkach można mówić po jakiś trzech/czterech miesiącach i gdy wtedy jeszcze wszystko gra miedzy ludźmi
zależy jak na to patrzeć, kilka dni to rzeczywiście w 90% przypadków za mało, żeby mówić o jakimkolwiek związku, ale czasem jednak da się tak to nazwać. zależy od relacji między ludźmi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p