pobierz plik w całości
Wyspa Tajemnic jak dla mnie bardzo dobry. Starcie Tytanów trochę przynudza.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
A ja ostatnio miałem przyjemnosć oglądać "Ksiecia Persji" i szczerze mówiac to bardzo mi się podobał. Typowo bajkowy klimat,ale fani gatunku będą zadowoleni.
www.Noteo.pl - Najlepiej oceniany sklep Internetowy w Polsce.
Polecam obejrzeć Miasto Ślepców, w niedzielę będzie na HBO HD. Według mnie świetny film, co prawda książki nie czytałem jeszcze ale sam film zachęca do lektury.
Polecam New York New York. Robert DeNiro w trochę innej odsłonie. Na MGM HD pewnie będą jeszcze powtarzać, więc jeśli ktoś nie widział to warto zobaczyć.
Ostatnio oglądam filmy nominowane do Oscara i z czystym sumieniem mogę zachęcić do oglądania Black Swan i Jak zostać królem. Dwie niesamowite role głównych aktorów, które trzeba zobaczyć.
Czesiek_PL napisał(a):Ostatnio oglądam filmy nominowane do Oscara i z czystym sumieniem mogę zachęcić do oglądania Black Swan i Jak zostać królem. Dwie niesamowite role głównych aktorów, które trzeba zobaczyć.
Robię dokładnie to samo. Również polecam "Black Swan" oraz "Inception", jak dla mnie dwa najlepsze filmy tego roku. Obejrzałeś już wszystkie Cześku? Mi pozostał jeszcze właśnie "The King's Speech" i "Fighter", "True Grit" oraz "Winter's Bone".
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p