pobierz plik w całości
Mój nick to jedno z wielu określeń jednego z najbardziej znanych bohaterów komiksów mianowicie - Supermana
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Najpierw ty popracujesz a ja odpocznę, a potem ja odpocznę a ty popracujesz...
jogacz aka Yogi nic z tytulu ksiazki ktora lezala umnie w regale jak bylem maly anie mialem pomyslu na nicka do gry i tak pozostalo do dzis to wsumie juz z 5 lat bedzie albo wiecej
hmmm moj nick oznacza preparat chemiczny do walki ze szkodnikami latajacymi ortograficzna poprawka zapewnia jego unikatowosc a posluguje sie nim wszedzie i od wielu juz lat
Tego nicka używam już od dawna. Po prostu kiedyś szukałam angielskich imion w słowniku i akurat to bardzo mi się spodobało ---> Nick na pewno nie pochodzi od Juliet z LOST'a . To tylko taki zbieg okoliczności
Kerstin to imię skandynawskie (choć nie tylko w Skandynawii popularne), a ja jestem ogromną miłośniczką północy, zwłaszcza Norwegii. Chciałam wziąć nick Kari, ale był już zajęty... To również popularne w Norwegii imię.
Raczej nigdy nie będzie lepiej, tak jak nigdy nie było źle, Raczej już zostanie tak jak jest...
W mortal kombat byl Kabal troche pokombinowalem i coz ... narodzil sie moj nick. Sam nie wiem dlaczego od Kabala bo przeciez nigdy za nim nie przepadalem
They saw the future ...
they saved the cherleader,
...
IT'S TIME TO SAVE THE WORLD
Nenia napisał(a):Nenia a właściwie nenya- pierścień, który nosiła Galadriela chyba już nie muszę dodawać, że jestem fanką Władcy Pierścieni
Hehe ja nazwałam moje chomiki Kashyyyk i Cato Mnemoidia - tak samo jak galaktyki z Star Wars
HeroSHI - czasami H3roSHI - pojawiło się od moich heroistycznych pobudek ratowania świata przed zagładą (czyt. rozpuszczeniem się Grenlandii i zalaniem dużej ilości kontynentów) i z serialu, który uwielbiam Heroes. "SHI" jako uwydatnienie kobiecości (chociaż broń boże nie jestem feministką!) i to brzmi tak ładnie jakby było po japońsku ....
Cóż, 2 lata temu jak zakładałam mail'a to sobie dałam ann, wzięte od imienia... a liczby 7 i 11 to po prostu data moich urodzin(dzień i miesiąc) Może niezbyt oryginalne, ale jest
"Hope springs eternal in the human breast.
Man never is, but always to be blessed.
The soul, uneasy and confined from home, rests and expects in a life to come..."
ej bo sie obraże , ogólnie jak ktoś się pomyli jak np. dzwoni telefon i mówi : dzień dobry czy to pan kononowicz ?? . to mówię : pomyłka i odkładam słuchawke
Jestem wielką fanką Korna, a jedna z moich ulubionych piosenek to "Freak on a leash"... Stąd się wzięło "freak"... A "lady" sama nie wiem czemu dodałam... I tak wyszło... Nicka używam od paru miesięcy... ;]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p