pobierz plik w całości
Witam.
Jakie książki ostatnio czytaliście?
Jakie emocje po przeczytaniu?
Ile stron? :p
---------------------------------------
Ostatnio przeczytałem książkę "Lalka" i nie powiem złego słowa, opisy mnie nie zanudzały o dziwo ale niestety końcówka do bani ;] schrzanił totalnie sprawę Prus. Po książce zostaje gorycz i takie uczucie jak w Prison Break'u gdzie czeka się na następną część Może jest Lalka 2 albo coś podobnego?
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnimi moimi książkami jakie przeczytałam były 3 części z serii LOST. Może nie jest to samo co w serialu ale naprawdę warto sięgnąć po te książki. Dla każdego fana serialu powinna to być lektura obowiązkowa Teraz zabieram się za czytanie zupełnie czegoś innego i nowego a dokładnie za książkę pt: "OPUS DEI". Po książce i filmie "KOD DA VINCI" po prostu musiałam przeczytać tę pozycję. Jak dobrnę do końca to dam znać jak mi poszło
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
Ulubiony serial: Black Books, VeronicaMars
dodano 18 lut 2007, o 00:13
A to ciekawe, bo ja własnie mam ostatni tom do przeczytania Ogólnie dla mnie rewelacja, z tym, że w Wieży Jaskółki za dużo tych wątków politycznych - trochę nużąca sprawa Najlepsze były Opowiadania - poezja! Poleca wszystkim, rewelacyjna sprawa.
A sama dla uspokojenia umysłu sięgnę po Chmielewską, bo tej ostatniej części Wiedźmina nie posiadam chwilowo.
taa wiedzmin fajna sprawa ja jestem po paolinim i najstarszym wciaga ale spakowski bardziej przypadl mi do gustu chyba ze wspomne jeszcze o molierze i skapcu ale to chyba poza kategoria co
They saw the future ...
they saved the cherleader,
...
IT'S TIME TO SAVE THE WORLD
ja czytalalam ostatnio Milość koloru blond nawet spoko ksiazka podobala mi sie na koncu bylo extra kiedy sie pocalowali i zyli dlugo i szczesliwie lubie takie zakonczenia.
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p