Może ktos powiedzieć, czy serial odbiega dużo od książki czy prawie w ogóle?
Prawie w ogóle. Owszem są pewne smaczki, ale to dopiero wyjdzie później wraz z rozwjem akcji. W książce masz za to lepiej przedstawioną historię i motywację bohaterów. Wg. warto przebrnąć przez Grę bo potem będziesz mógł już sobie przeczytać Starcie Królów i zdenerwować pewnym rozdzałem w Nawałnicy mieczy.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ok dzięki , będe podchodził jeszcze raz, ale to pózniej. Trzeba sie wziąść za coś świeżego. Tak w ogóle to drugie sezon GoT startuje jakoś kwiecień, maj nie?
Rewelacyjny klimat książki W skrócie: Grace odbiera od fotografa zdjęcia z rodzinnego wyjazdu. Wśród nich znajduje fotografię sprzed lat, na której widnieje kilkoro młodych ludzi- w tym także jej mąż. Stojąca obok niego blondynka ma przekreśloną twarz. Od tego momentu życie Grace zmienia się bezpowrotnie...Jej mąż wychodzi z domu i nie wraca, wszystko wskazuje na porwanie,ale policja bagatelizuje sprawę. Ktoś grozi jej dzieciom. Pojawiają się osoby sprzed lat. Wszystko to powoduje,że Grace musi cofnąć się do wydarzeń sprzed 15 lat...
Spoiler:
Kto by pomyślał, że to jedno zdjęcie zrobi takie zamieszanie, a z każdą odkrywaną tajemnicą robi sie coraz ciekawiej. Już byłem pewien, że jednak Cora jest tą osoba (najmniej podejrzana, niewiniątko, niewidoczna), która podrzuciła zdjęcia , ale jednak myliłem się. A sama końcówka to po prostu szok.
Ja skończyłam dzisiaj czytać 1 tom" 1Q84" H. Murakamiego. Murakami pisze w ten sposób, że mimo wszystkie chce się czytać jego książki, bo robi się to bardzo łatwo. Kiedyś czytałam "Norwegian Wood" Murakamiego i choć książka nie była jakaś genialna, to jednak można było ją pochłonąc w 1 dzień.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Z okazji premiery Dziewczyny z tatuażem wziąłem z półki Dziewczynę, która igrała z ogniem i skończyłem w trzy dni. Przez 250 jest to książka obyczajowa, niemal nic się nie dzieje, jest nakreślana sytuacja bohaterów, ale potem jak się zaczyna dziać to nie można się oderwać mimo przecież zupełnie prostej akcji. I ten cliffhanger na końcu, jak oni mogli! Z ciekawości czy na trylogi się skończy trochę poczytałem i widzę że Stieg Larrson planował aż 10 tomów z czego napisał ponad 1/2 (brakuje środka ) czwartego i coś tam naszkicował o 5 i 6. Jednak czy powstania kolejna częśc wciąż nie wiadomo bo rodzina autora (ojciec z bratem) i jego życiowa parterka kłócą się o prawa. Ja nie miałbym nic przeciwko jakby ktoś coś naskrobał jeszcze z Kellem i Lisabeth.
Ostatnio dostałem książkę John'a Grisham'a "Wspólnik". Kumpel bardzo chwalił, więc wziąłem się za czytanie. I rzeczywiście, czytało się miło o i szybko. Książkę polecam wielbicielom sensacji, gdyż akcja jest naprawdę nieprzeciętna.
Oglądane: Dexter, Walking Dead, Castle, Criminal Minds, Person of Interest, Suits, Mentalista, Breaking Bad, Alcatraz, The Firm. Zakończone: Lost, V, 39ipół, 24, Lie to Me, Prison Break, Dr. House (koniec na s7).
"Dzikie serce. Tęsknoty męskiej duszy" - John Eldredge - polecam zdecydowanie, nie tylko dla męskiego grona. Ciekawe spojrzenie na to kim jesteśmy, na nasze wnętrze. Konkretna, trafiająca w sedno naszego życia i istnienia.
Ostatnio John Grisham - "Król afer". Książka może być, zresztą kto czytał kiedyś Grisham'a, to wie czego się spodziewać. Swoją drogą, zostały mi jeszcze cztery książki Grisham'a i póki co nie będę miał co czytać od tego Pana.
Oglądane: Dexter, Walking Dead, Castle, Criminal Minds, Person of Interest, Suits, Mentalista, Breaking Bad, Alcatraz, The Firm. Zakończone: Lost, V, 39ipół, 24, Lie to Me, Prison Break, Dr. House (koniec na s7).
Nareszcie skończyłem trylogię "Millenium". Jest to od samego początku do końca pozycja wręcz przecudowna. Powtarzając za Marcinem Mellerem mogę powiedzieć: "... nie mogę tylko przeboleć, że to już koniec".
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Alex Kava "Fałszywy krok" - Szału nie ma, ale książkę się czyta nawet nieźle. Akcja jest fajna, dużo się dzieje. Ot, taka typowa książka sensacyjna.
Teraz może się za jakiegoś Coben'a wezmę. ;>
Do obowiązkowych lektur zaliczył bym To S. Kinga, Lśnienie a ostatnio próbuję przeczytać książkę pod tytułem Groby bogowie i uczeni autorstwa C.W.Cermana
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
pizza gdańsk Warunki Dostawy. Naleśniki, Pizza, Kebab, Tortilla. z-dostawa.zamow.net.pl
android Przeczytaj najnowsze newsy o systemie Android. Testuj NaviExpert Bezpłatnie. droidos.pl
strony www poznań Korzystne ceny, Sprawdź nas. Google to łatwa reklama Online. iqit.pl
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p