pobierz plik w całości
Wiem że kilka zostało odcinków do końca, ale postanowiłem napisać posta w którym będą wszystkie newsy odnośnie tego czy będzie 4 sezon. Wszelkie plotki piszcie tutaj. Choć lepsze były by pewne informacje od NBC.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Oglądam: Chuck, 90210, Merlin, House M.D, Fringe, Stargate: Universe, The V, How I Met Your Mother, The Big Bang Theory, Californication
Obejrzałem: LOST, Prison Break, Rome, Stargate SG-1, 39 i pół, Heroes, Life Unexpected
Na razie nie ma żadnych plotek czy przecieków tylko gdybanie i pobożne życzenia fanów. Chuck ma jakieś 50% na nowy sezon i liczę, że go dostanie, nawet kosztem Heroes.
Entertainment Weekly leje miód na serce fanów "Chucka". Serial ma według portalu otrzymać zamówienie na czwarty sezon i nadal walczyć o widza w poniedziałkowe wieczory. Jest jeszcze jedna, bardzo optymistyczna wiadomość, płynąca nieoficjalnie z NBC. Według jednego ze źródeł serial otrzyma zamówienie nie tylko na trzynaście nowych odcinków, ale od razu na pełny sezon liczący ponad dwadzieścia epizodów.
Rzecznik NBC odmawia komentarza w tej sprawie, zaś Josh Schwartz, twórca serii, zapewnia że na temat przyszłości swojego serialu nie ma żadnej wiedzy.
Wszystkie karty zostaną jednak odkryte przez NBC już w niedzielę, kiedy to stacja zaprezentuje swoją ramówkę na następny sezon.
autor: Michał źródło: Entertainment Weekly
Oglądam: Chuck, 90210, Merlin, House M.D, Fringe, Stargate: Universe, The V, How I Met Your Mother, The Big Bang Theory, Californication
Obejrzałem: LOST, Prison Break, Rome, Stargate SG-1, 39 i pół, Heroes, Life Unexpected
Sprawdziło się to o czym pisaliśmy przed kilkoma dniami na temat produkcji "Chucka". Serial otrzymał zamówienie na czwarty sezon, a kontrakt obejmuje póki co realizację trzynastu odcinków. Nie należy jednak wykluczać, że w trakcie sezonu 2010/2011 serial otrzyma zamówienie na dodatkowe odcinki.
Tym samym "Chuck" pozostaje w poniedziałkowej ramówce NBC. Nie wiadomo jednak który serial będzie mu towarzyszył, bo według wielu informacji "Heroes" już nie powrócą.
autor: Michał źródło: Entertainment Weekly
Koledzy troche nowy jestem zabardzo nieobczajony Zacząłem oglądać pare dni temu chucka i 3 sezony poszły bardzo szybko Wciągnąłem się w ten serial Nie wiecie może czy coś nowego o 4 sezonie czy jest już jakaś data na 1. odcinek
Koniec Chucka jest bliski jak podają Amerykańskie źródła, poniedziałkowa oglądalność prawie na pewno przekreśla kolejny sezon a i nie powiedziane jest że aktualny sezon zostanie dokończony. Źródło Hatak.pl
Już nie przesadzajmy, że serialu nie dokończą. Ostatni odcinek jest już nakręcony albo kończą do niego zdjęcia poza tym Chuck i tak osiąga lepsze wyniki od poniedziałkowego The Event. Jednak jeśli za tydzień oglądalność nie podniesie się to będzie cancel. Ale ja i tak do końca będę dobrej myśli i wciąż wierzę bw S05 co roku się udawała więc może i uda się teraz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p