Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Palant z niego, ale jest hot Nie wiem jak w książce, ale mam nadzieje, ze w kolejnych odcinkach pokaże się od troche lepszej strony, bo wszyscy na nim psy wieszają, ale ja w niego wierze
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Tak, tak palant to z niego jest niezły:P muszę przyznać, iż aktor mi przypasował:D
hihi ma w sobie coś takiego co mnie do niego przyciąga:D [w książce tak nie miałam:P]
damn you smell good like home and you make a exellent coffee.
aja napisał(a):Palant z niego, ale jest hot Nie wiem jak w książce, ale mam nadzieje, ze w kolejnych odcinkach pokaże się od troche lepszej strony, bo wszyscy na nim psy wieszają, ale ja w niego wierze
całkowicie się zgadzam ;p
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
no dokładnie ! Lepiej bym tego nie ujęła. Głupi,ale pociągający
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
tlen.exe napisał(a):Ja się tam nie znam, ale ciebie to chyba pogieło totalnie.
ej, no... sam przyznajesz, że się nie znasz ! a Chuck ma coś tak... fajnego w swojej urodzie Choć nie przeczę, ma głupi charakter...
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
nie lubię takiego typa, który sobą nic nie prezentuje oprócz grubego portfela wypchanego przez Tatusia... ale oceniajac aktora i wyrazistosc jego postaci jestem na tak!...
Ja tą postać lubię. Za to że jest bananem i szowinistą. Do tej postaci trzeba podchodzić z luzem i dystansem. Bo charakter ma okropny i myśli że jest panem świata, ale właśnie to są główne atuty tego bohatera - arogancja, bananowość, pewność siebie (ale myślę, że niedługo poznamy też inną jego stronę - na brunchu, coś jego ojciec mu powiedział no i nie był z tego zbyt zadowolony) i swego rodzaju czar.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p