pobierz plik w całości
ja tez uwazam ze Chuck i Blarir to najlepsze postacie w serialu Są przynajmniej wyrazisci
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Już są na pierwszym! Byle tylko Puck i Rachel ich nie zmasakrowali.
U mnie tak samo - najbardziej lubię Chuck'a obok Blair, są też moją ulubioną parę. Chuck wgl się bardzo zmienił przez te kilka sezonów, ostatnio zauważyłam, że szaliczka nie nosi od ostatniego odcinka 1 sezonu...
Jenny ♥ Nate . Naomi ♥ Liam . Kate ♥ Jack . Olivia ♥ Peter . Blair ♥ Chuck . Charlotte ♥ Dan . Kate ♥ Jack . Pacey ♥ Joey . Kelly ♥ Brandon . Kelly ♥ Dylan . Caroline ♥ Matt . Susan ♥ Peter . Blair ♥ Nate . Abby ♥ Jimmy
Lost ~ Gossip Girl ~ Beverly Hills 90210 ~ Fringe ~ The Good Wife ~ 90210 ~ Harper's Island ~ Melrose Place ~True Blood ~ Flash Forward ~ The Vampire Diaries ~ V ~ Dawson's Creek ~ Gilmore Girls ~ The Tudors ~ One Tree Hill ~ Grey's Anatomy ~ Melrose Place (2009) ~ Glee
Ja tam głosuje na nich, najlepsza para a co do Chucka to na początku był mi obojętny i skupiałem się na Danie i Serenie, lecz teraz on razem z Blair tworzą idealną parę, aż chce się oglądać i to on tutaj jest na pierwszym planie w ostatnich odcinkach.
Straszny dupek momentami ale na plus jego wielka miłość do Blair i ostatnia scena 3 sezonu. Można mu wybaczyć Jenny - cóż taki jest, pociesza się kobietami a ona sama chciała. Chciałabym żeby Blair jednak dała mu następną szansę, zwłaszcza po tym jak, niestety, nie zdążył się oświadczyć. Jest niby potwornym samolubem a jednak mimo to potrafi postawić rodzinę na pierwszym miejscu - to się ceni.
Paulina napisał(a):Ja tą postać lubię. Za to że jest bananem i szowinistą. Do tej postaci trzeba podchodzić z luzem i dystansem. Bo charakter ma okropny i myśli że jest panem świata, ale właśnie to są główne atuty tego bohatera - arogancja, bananowość, pewność siebie (ale myślę, że niedługo poznamy też inną jego stronę - na brunchu, coś jego ojciec mu powiedział no i nie był z tego zbyt zadowolony) i swego rodzaju czar.
Zgadzam się co do słowa. Dzięki tym cechom stał się moją ulubioną postacią męską serialu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p