prawdziwe nazwisko: Christian Louis Cooke data/miejsce urodzenia: 15.07.1986; Bradford, Wielka Brytania
Filmografia: 2009: Trinity 2009: Demons jako Luke Rutherford 2008: Doctor Who jako Ross Jenkins 2008: Echo Beach jako Brae Marrack 2008: Moving Wallpaper jako on sam 2007: Robin Hood jako Luke Scarlett 2007: The Royal jako Bobby Horrocks 2007: The Chase jako Liam Higgins 2007: Wish jako Malcolm 2007: George Gently: Gently Go Man jako Billy Lister 2002-2006: Casualty jako Jude Becket 2000-2006: Where the Heart Is jako Luke Kirkwall 2006: Doctors jako Gary 2006: Barking! jako Ryan 1999: Wilmot jako Wilmot Tanner
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Christian jest taki soł słit ;d i już pamiętam go z RH Trishy ;d chwilowe zaćmienie
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Ja swoje zaćmienie musiałam odćmić przez ponowne obejrzenie odcinka - było warto I mimo, że Christian teraz narzeka na ten serial ja go kompletnie uwielbiam w Echo Beach, a fakt że on tam świetnie wygląda to tylko słodki dodatek
no tak ale Ty mogłas miec to zacmienie jeszcze, bo Ty oglądałaś rh wczesniej ode mnie, a to jest po prostu moja masakryczna pamięc a na czym oglądasz Echo Beach? bo ja mam tą stronkę od blue, ale tam jest tylko 5 odcinków.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Nie, to jest tak, że jak oglądasz serial i pojawia się tam aktor, którego nie znasz i nie rzucający się wybitnie w oczy to ani go zbytnio nie zauważasz oglądajac ani potem nie pamiętasz. Bądź jak w przypadku roli Colina w DW po prostu nie kojarzysz twarzy i tyle, nawet jeśli ją pamiętasz. I tak np. Christiana z DW pamiętam doskonale, bo zakochałam się z nim i jego postaci, ale wcześniej oglądając RH w ogóle na niego nie zwróciłam uwagi (bo byłam zajęta ALLANEM ). A co do oglądania EB to jak jak to ja - wygrzebałam jakieś linki, jeśli będziesz chciała to mogę ci podrzucić.
ano, jego w DW nie dało się zapomnieć. ok, pomyślę o tych linkach. a na czym je masz?
Prawda A co to jest te Trinity właściwie? serial jakiś, nie? i chce te linki od 2 odcinka dziękuje :d ja nie wiem skąd Ty zawsze takie rzeczy wygrzebujesz
LOL wy pokładając we mnie wiarę, że ja po prostu wiem takie rzeczy (bo często tak właśnie jest, nie wiem skąd, ale ja faktycznie wiem różne rzeczy) zmuszacie mnie do tego, że jeśli czegoś jednak nie wiem to wyruszam na poszukiwania I sama byłam ciekawa odnośnie Trinity, więc poczytałam wywiady i jestem już oświecona Moja wstępna ocena jest taka, że albo to będzie totalna nuda albo świetna zabawa. Si, to jest serial. Zacznę od tego, że przygotowując się do roli kazali Christianowi obejrzeć Gossipki Trinity to komedia, o bractwie które uchodzi bez niczego z morderstwem (co za nowość), będzie tam dużo seksu (już na samym początku pierwszego odcinka mamy zobaczyć Christiana w całej jego okazałości ), narkotyków itd. a Christian gra arystokratycznego snoba, który jest dla wszystkich wredny itd., nie mogę się doczekać Nie pytaj o datę premiery, bo nie jest jeszcze podana.
Przy okazji poczytałam sobie trochę o tym co Christian sądzi o Demons i tak dla niego Galvin to daddy a Mina to mummy Czyli raczej nici z mojej teorii o big love story. Dodatkowo Christian brzmi jakby się raczej szykował na to, że będzie drugi sezon, oby miał rację. Aaa i jeszcze on i aktorka grająca Ruby grali już kiedyś parę w takiej soap operze kilka lat temu
A skąd wygrzebuję takie rzeczy, których by się wydawało, że nie można znaleźć? Wychodzę z założenia, że jeśli się czegoś chce to się to zdobywa i już
ojaaaaa, to się nie moge na to Trinity doczekać, ojaaa, może być ciekawie smiesznie z tymi gossipkami ;d ah,mowiłam ? oni wcale się do siebie nie kleją;p znaczy się Luke i Mina i czekam na te linki
Do Demons mu kazali Heroesy oglądać Ale damnit, ja nie mówiłam, że ktoś się do siebie klei! Ja tylko sobie wyobraziłam epic love story, bo jestem crazy shipperem, a miłość nastolatków za bardzo mi OTH podlatuje zamiast serialem o rzeczach nadprzyrodzonych
do Demons Heroesy ? a to ma sie chociaż jakos ku sobie ? a ja nie mówiłam, że mówiłaś, ja mówię, że ja tego nawet jako ten Twój pomysł nie czuje
To się pewnie ma do siebie tak jak będzie się miało Trinity do Gossipek Tu po prostu chodzi o ogólny research, jakiś styl, atmosfera czy inny element
I łatewer, dajmy już temu spokój, ja się przede wszystkim coraz bardziej niepokoję odnośnie drugiego sezonu, chociaż mam też nadzieję, że jeśli by go nie było to Christian dostanie jakiś lepszy angaż
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p