pobierz plik w całości
"Camelot" będzie świeżym spojrzeniem na mit arturiański wg stacji Starz znanej m.in. z serialu Spartacus.
Joseph Fiennes - Merlin Eva Green - Morgana Jamie Campbell Bower - Artur Tamsin Egerton - Guinevere Claire Forlani - matka Artura, królowa Igraine Peter Mooney - brat Artura, Kaya
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Szczerzę? Zapowiada się kolejny doskonały serial no i jednocześnie Starz wyrasta na jedną z ciekawszych stacji - uratowali Torchwood, mają Spartacusa, zrobili Filary Ziemi a teraz Camelot.Liczę na kolejne fantastyczne/sci-fi produkcję w ich wykonaniu. Szczególnie chciałbym zobaczyć jakieś hard sci-fi w kosmosie. To się rozmarzyłem Teraz jednak pozostaje czekać na Noir, Magic City i Boss.
Zapowiada się bardzo fajny serial , który wszystko ma by zachwycić. Troche scen walki zabrakło w tym pierwszym odcinku , ale widać , że sie rozkręca. Muzyka fajnie dobrana , i postać Merlina dobrze grana, sam Artur też dobry.
Pierwszy odcinek jakoś średnio mi się podobał, ale jako że to dopiero pilot i że serial robi stacja Starz, dam mu jeszcze szansę się rozkręcić. Postać Merlina i Morgany zdecydowanie na plus. Postać Artura jest jakaś dziwna, ale to może ze względu na aktora. Za dużo się w nim nie działo, z resztą oglądałem go już jakiś czas temu, więc dużo z niego nie pamiętam.
PS W ogóle co to za głupi pomysł, żeby puszczać pierwszy odcinek ponad miesiąc wcześniej od reszty sezonu?
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Głupi pomysł to puszczać pierwszy odcinek w maju, a resztę jesienią A na serio - z tego powodu właśnie jeszcze nie oglądałem serialu, poczekam aż będzie oryginalna premiera i wtedy zacznę na bieżąco oglądać bez większych przestojów. Oczywiście jeśli mi się spodoba
Było strasznie średnio, aktor grający Artura jakoś średnio mi pasuje do roli, tak samo Joseph Fiennes, który gra Merlina. Z głównych bohaterów najbardziej pasuje mi Morgana w wykonaniu Evy Green. Co do wydarzeń w odcinku, to wyciągnięcie Miecza Bogów wyszło całkiem fajnie, pojawienie się Ginewry też zaliczam na wielki plus (bardzo ładna aktorka ), walka w zamku była przeciętna, a pojedynek Króla Lota z Ektorem co najmniej śmieszny. Szkoda, że obydwaj musieli zginąć. Dwie świetne postacie. Koronacja i przemowa Artura była jak dla mnie jedną z najlepszych scen tego odcinka, w tym momencie aktor/Artur mnie przekonał. Pojawiła się również pierwsza tajemnica, co wyrabia Morgana w nocy z wilkiem?
Jeszcze serialu nie skreślam, pewnie będę oglądał następne odcinki (pełno przerw w emisjach innych seriali), może się serial jakoś porządnie rozkręci (Spartacus tej samej stacji wciągnął mnie na dobre jakoś od 4/5 odcinka, może tu będzie tak samo...)...oby!
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Mnie Spartakus zachwycił od początku , mam nadzieje że Camelot będzie chociażby w połowie tak dobry. Póki co serial nie zachywca , kiepskie walki na miecze ( szkoda Ektora ) , mało akcji. Podoba mi sie postać Morgany, jak i ostatnia scena , postać Merlina tez jest dobrze dobrana i powinno być lepiej.
Krótko bo na razie nie ma o czym pisać - jest średnio. Wszystko opiera się na tym że Merlin mówi hop, a Artur skaczę. Poczekam jeszcze trochę aż zaczną się rozwijać postacie i zobaczę co z tego wyjdzie.
Póki co nie wiadomo o co chodzi. Już po tylu odcinkach powinno się to jakoś zarysować. Morgana dziwnie się przemienia, zmienia twarze, miała umrzeć, o coś prosiła... Nie wiadomo co i jak... Serial chyba będzie się toczył w tych ruinach albo w lesie bo tak jest taniej . Nie ma praktycznie pozytywnego bohatera może oprócz męża Guinevery i paru giermków.
Merlin - wariat, morderca Morgana - wariatka, morderczyni Artur - pucybut Guinevere - pani lekkich obyczajów matka Artura, królowa Igraine - też raczej negatywna postać brat Artura, Kaya - jedyna w miarę pozytywna postać z głównych bohaterów
Serial oceniam jako dziwny...
Wszystkie postacie są niemalże negatywne. Nie wiadomo jak to się rozkręci, póki co jeden wielki niewypał.
Tai to sie nazywa niejednoznaczność postaci ale rzeczywiście coś z tym serialem jest nie tak. Trójkącik Leontes-Artur-Ginewra jest mało strawny. Z jednej strony Artur mówi że będzie walczył dla ludzi, a z drugiej robi wszystko by zdobyć inną. Nie podoba mi się też ze przekłada zwycięstwo nad honor. I nic nie zapowiada, że w najbliższym czasie to się zmieni i dalej będziemy dostawać 90210 w średniowieczu... Morgana to najciekawsza postać. Jednak nie kupuje tego, że czarnej magii nauczyła się w klasztorze. I jeszcze ta zakonnica ostatnio. Ostatnie popisy Merlina też mało strawne. Użył w końcu swoich mocy, ale co z tego skoro nad nimi nie panuje. Ta jego obsesja na punkcie miecza też nie do zniesienia była. i ta bajeczka jaką sprzedał na końcu... Jeszcze poczekam może się coś zmieni, ale jakoś wątpię. Gra o tron dużo lepsza
Serial chyba będzie się toczył w tych ruinach albo w lesie bo tak jest taniej .
Serial ma kilkadziesiąt milionów budżetu (bodajże 80 mln, ale nie mogę nigdzie znaleźć potwierdzenia) więc nie mów, że gdzieś tną wydatki a takie przygotowanie scenografii do widowiska kosztuje.
Dla mnie też ten serial jest dziwny, juz po tylu odcinkach , powinno sie cos dziać a tymczasem nie dzieje sie nic. Najbardziej lubie Morgane, a najmniej Artura. Pozatym Merlin jest jakiś dziwny , o reszcie nie wspominając. Na razie wielka klapa , ale jeszcze dam temu szanse , może czymś zaskoczą.
dokładnie. Nadal77 lubi Margane a ta ma być raczej złą postacią Wszystko się twórcom pomieszało chyba, że chcą zrobić odwrotną historie Merlina i Morgana zdobędzie tron .
Nie podoba mi się też ze przekłada zwycięstwo nad honor
Nie bardzo wiem co jest nie tak z jego honorem oprócz wątku miłosnego
Pozatym Merlin jest jakiś dziwny , o reszcie nie wspominając.
heh. Faktycznie jak sobie przypominam aktor grający Merlina bardziej pasuje do filmów typu Adrenalina lub coś w stylu ulicznych bijatyk
Serial ma kilkadziesiąt milionów budżetu (bodajże 80 mln, ale nie mogę nigdzie znaleźć potwierdzenia) więc nie mów, że gdzieś tną wydatki a takie przygotowanie scenografii do widowiska kosztuje.
Całkiem możliwe ale zamiast zrobić jakieś walki, zrobić komputerowo armie oni bawią się w restauracje starych zamków...
Trójkącik Leontes-Artur-Ginewra jest mało strawny.
wręcz obrzydliwy i żałosny można napisać...
Jednak nie kupuje tego, że czarnej magii nauczyła się w klasztorze.
To zdanie mnie rozśmieszyło i utwierdziło w przekonaniu, że to jest najdziwniejszy serial. Nawet Demons nie był tak dziwny jak Camelot
Ostatnie popisy Merlina też mało strawne.
Z wszystkich filmów o Merlinie wychodzi na to , że był raczej pozytywną postacią. Twórcy naprawdę zadziwiają.
będziemy dostawać 90210 w średniowieczu...
Dobre porównanie ale najpierw muszą zamek rozbudować haha
Jeszcze poczekam może się coś zmieni, ale jakoś wątpię. Gra o tron dużo lepsza
Może być podobnie jak z Caprica czyli: nagromadzenie wątków, że nie wiadomo o co chodzi i wyjaśnienie w 1-2 epizodach na końcu... Zgadzam się, że Gra o tron jest dużo lepsza ale z takim budżetem jak napisałeś powinni coś lepszego zaprezentować.
Jedyne co mi się w tym serialu podoba to gra aktorska Morgany i efekty pracy grafików, kostiumy też w miarę dobre. Z wątku Merlina można zrobić superprodukcję ale trzeba się postarać. Też będę śledził dalsze losy Camelotu ale niechże się to wreszcie rozkręci
Moje wrażenie po dwóch odcinkach były strasznie przeciętne, więc anulowanie serialu dużo mi wyjaśnia w tej sprawie. Zamiast oglądanie pozostałych 8 odcinków Camelota, zajmę się nadrabianiem innych, lepszych seriali.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p