Nieco spóżnione te wieści, ale trzeba i o tym wspomnieć.
Jakiś czas temu, Battlestar Galactica otrzymał zielone światło na kolejny, czwarty juz sezon. Bedzie się składał z 13 odcinków, a jeśli widzowie dopiszą, stacja zapowiedziała możliwość dokupienia dodatkowych 7 odcinków.[SajFaj.net]
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Smutna wiadomość dla wszystkich fanów tego serialu - KONIEC PRODUKCJI
Produkcja kultowego serialu "Battlestar Galactica" zakończy się na początku przyszłego roku. Finałowa czwarta seria popularnego serialu będzie emitowana na kanale Sci Fi Channel od listopada. Producenci Ronald Moore i David Eick wydali w tej sprawie oficjalne oświadczenie o treści: "Nasz serial zawsze miał mieć początek, środek i wreszcie również koniec. W ciągu ostatniego roku fabuła i bohaterowie bardzo zdecydowanie zmierzali w kierunku zakończenia, więc postanowiliśmy posłuchać wewnętrznego głosu i zakończyć serial na własnych warunkach. Wiedząc, że zbliżający się finał niewątpliwie zasmuci fanów, zapewniamy, że mogą przygotować się na ostrą jazdę, ponieważ zejdziemy z anteny z wielkim hukiem.
by onet.pl No cóż wszystko ma swój koniec a ostatnio nagminnie słychać że nasze ulubione seriale się kończą Ale mam nadzieję że w ich miejsce wejdą nowe
Ostatnio edytowano 3 cze 2007, o 19:58 przez Guśka, łącznie edytowano 1 raz
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
Jestem wielkim fanem BSG ale Bardzo się cieszę że postanowili zakończyć ten serial. Dlaczego?
Uważam że nie można ciągnąć fabuły w nieskończoność bo zacznie ona odbiegać od celu serialu, serial zacznie nużyć, wątki nie zostaną dokończone. itd.
Najlepszym przykładem dobrze złożonego serialu, zamkniętego w całość jest 5 sezonów Babylon 5 (jeśli wogóle pamiętacie tę produkcje ). W tym serialu, który był tak jak BSG jednym ciągiem wydarzeń, wszystko na końcu zostało uporządkowane, to co miało intrygować, itryguje do dzisiaj, dalsze losy bohaterów są nakreślone pozostawiając furtkę do filmu, czy dalszych odcinków. Istotne jest jednak to, że historia właściwa została opowiedziana od A do Z. zakończono wątki i nie zostawione nie rozwiązanych sytuacji "bieżących". Mimo to fani dalej o nim mówią, piszą, czekają na dalsze losy.
Tak samo powinno być z BSG. Zamknąć serial z hukiem, odpowiedzieć na najbardziej dręczące pytania, rozwiązać ważne wątki (dolecieć do Ziemi ), ale pozostawić nakreślone sytuacje które pozwolą Nam fanom na dalsze rozwijanie ich przygód czy to na forach, czy to w fan-made-stories. Zostawić furtkę na film lub dalsze przygody gdzieś kiedyś (np w Książkach). Każdy dobry serial, powinien zakończyć się w jego Hossie. Wtedy pozostaje smaczek i pamięć po nim. Kto pamięta dziś ostatnie sezony X-files? prawie nikt, nawet najzagożalsi fani stwierdzili że są one zupełnie nie potrzebne (9 sezonów! 9 lat filmu).
Oto moja odpowiedź dlaczego cieszę sie z decyzji producentów BSG.
Już dziś stacja SciFi wyemituje ostatni odcinek pierwszej części czwartego sezonu, a potem nastąpi półroczna przerwa. Co najmniej, bo może ona potrwać dłużej. Trzymajmy kciuki by dziesięć ostatnich odcinków trafiło do nas już w styczniu 2009.
w styczniu? i to wersja optymistyczna? to co ja będę robił przez te pół roku
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
SG-1 oglądałem, a moim zdaniem nie jest warte powtórki oglądałem już revelations i teraz czekać muszę inne ciekawe seriale dopiero gdzieś we wrześniu się zaczynają
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Arrow napisał(a):w styczniu? i to wersja optymistyczna? to co ja będę robił przez te pół roku
Mnie też przybiła ta "optymistyczna" wersja... Solidnie się jednak przygotowałem do długiego oczekiwania Na płytkach już czekają 4 sezony Farscape i 1 sezon Space: Above and Beyond
Zła wiadomość dla fanów BSG - premiera pierwszego odcinka sezonu 4,5 prawdopodobnie dopiero w kwietniu a nie w styczniu jak pierwotnie zapowiadano. Wiadomość nie jest potwierdzona, ale nie zdziwiłbym się.
Edward James Olmos(starszy Adama) zapowiedział że finał serialu będzie brutalny: „Chcę, żebyście wiedzieli, że nie pożegnacie się z nami bez bólu… Zakończenie serialu będzie bardzo brutalne i niewielu z nas je przetrwa”
Pozostaję tylko czekać i liczyć że odcinki będą 50 minutowe bo i taka plotka się pojawiła.
kwiecień? ja się zastanawiam jak do stycznia wytrzymam bez BSG oj będą musieli to wynagrodzić dobrymi odcinkami i zakończeniem( to co pisze o zakończeniu jest ciekawe )
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p