pobierz plik w całości
Na AMC zaczeto niedawno emitowac ten serial.Wydaje sie byc naprawde ciekawy,ale nie slyszalem nawet niczyjej opinii, ani tez nie widzialem nigdzie linkow
Po odkryciu, że pozostały mu dwa lata życia Walter White, licealny nauczyciel postanawia przeewaluować swoje życie.
By zapewnić dobrobyt rodzinie decyduje się otworzyć laboratorium metamfetaminy. Do pomocy nakłania niezbyt bystrego byłego ucznia, a by zabezpieczyć wszystkie ślady umieszcza je na kółkach. Pomieszczenie znajduje się bowiem w środku przyczepy campingowej...
zrodlo:film.wp.pl
Ktos oglada?
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
obejrzane:Dexter,Nip/Tuck,Californication,Skins,Prison Break,Heroes,House of Saddam,Burn Notice
Jestem właśnie po Pilocie i jak na razie serial nie zachwyca. Jednak ma swój klimat, fajny humor, zabawne sceny i myślę, że na pewno będę oglądał dalej. Zobaczę, czy wraz z następnymi odcinkami oglądanie tego serialu będzie sprawiało mi przyjemność czy wręcz odwrotnie,czas pokaże. Jak na razie jest przyzwoicie.
Przeżywam: Fringe (S04), Castle (S04), Community (S03), The Walking Dead (S02), Psych (S06), Glee (S03), The League (S03), Vampire Diaries (S03), Modern Family (S03), 2 Broke Girls (S01), Sherlock (S02), Shameless (S02), Southland (S04), Justified (S03), Spartacus: Vengeance, The Office (S08), White Collar (S03), Parks and Recreation (S04) Nadrabiam: 30Rock (S03)
Ja tez widzialem juz pilota i jest niezle.Fajny pomysl,ciekawy glowny bohater.Szczerze mowiac nie wiem czy bede ogladal dalej mimo,ze serial jest calkiem dobry
obejrzane:Dexter,Nip/Tuck,Californication,Skins,Prison Break,Heroes,House of Saddam,Burn Notice
Właśnie obejrzałem drugi odcinek i muszę powiedzieć, że robi się coraz ciekawiej. Jak na razie Mr. White'owi i Jessie'mu udaje się uniknąć kłopotów (żony White'a), ale na plecach mają przecież szwagra White'a, Agenta DEA. Najlepsza scena odcinka to scena, kiedy kwas przeżera się przez wannę i sufit, a wnętrzności i krew Emilia rozlewa się na podłodze. Mniam...
Przeżywam: Fringe (S04), Castle (S04), Community (S03), The Walking Dead (S02), Psych (S06), Glee (S03), The League (S03), Vampire Diaries (S03), Modern Family (S03), 2 Broke Girls (S01), Sherlock (S02), Shameless (S02), Southland (S04), Justified (S03), Spartacus: Vengeance, The Office (S08), White Collar (S03), Parks and Recreation (S04) Nadrabiam: 30Rock (S03)
Ktoś wie czy można gdzieś dostać 8 odcinek ?? Obejrzałem wszystkie 7 i jak dla mnie serial miażdży Niesamowity przebieg wydarzeń, 50 letni gość robi akcje, któych każdy młodzian by się nie powstydził-do tego potrafi zrobić czyściutka metaamfetaminę Tym którzy się wachają czy warto poświęcić czas-zrobiłem wszystkie odcinki za jednym seansem Teraz trochę żałuję, nie mam kolejnych Będe wdzięczny za każde info o dalszych częściach
Pierwszy sezon miał tylko 7 odcinków, wiec obejrzałeś już całość Czytałem gdzieś, że jest już potwierdzony 2 sezon, ale kiedy zaczną emisję nie mam pojęcia.
Ja dzisiaj wlasnie ogladnalem Pilota i musze powiedziec ze mi sie spodobal i napewno bede go ogladal dalej. Bardzo ciekawy pomysl na serial, troszke przypomina mi Weeds ale brakuje takiego czarnego humoru i postaci takich jak wujek Andy czy Silas To dopiero pilot... moze bedzie jeszcze lepiej ;]
Dzisiaj skonczylem ogladac pierwszy sezon. I musze powiedzec ze mam mieszane uczucia z duza przewaga na + ;p hehe Pierwsze dwa odcinki byly wspaniale a tu nagle 3-nuda, 4-nuda, 5-nuda i gdy sobie pomyslalem ze po co ja ogladam ten serial nagle wspanialy 6 i 7 odcinek !! Naprawde bardzo ciekawy serial tylko co to za zakonczenie ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p