Being Human to serial opowiadający o życiu trzech "stworzeń". Mitchel jest sprzątaczem w szpitalu, po pracy dużo imprezuje, a przy okazji jest krwiożerczym wampirem. George również pracuje w szpitalu. Jego życie zmieniło się, gdy musiał zostawić swoją największą miłość, aby ta nie dowiedziała się, że podczas pełni księżyca jej chłopak przemienia się w wilkołaka. Obaj panowie mieszkają razem. Jednak dotychczasowe lokum im nie odpowiada i postanawiają się przeprowadzić. Okazuje się, że w nowym mieszkaniu rezyduje jeszcze ktoś. Jest to Annie, a w zasadzie tylko jej duch. Dziewczyna zginęła w wyniku śmiertelnego wypadku i jedynym jej zajęciem jest parzenie herbaty, której nie może wypić oraz odstraszanie nowych lokatorów. Annie jest niezmiernie zdziwiona, kiedy dowiaduje się, że Mitchel i George mogą ją zobaczyć, w przeciwieństwie do "zwykłych" ludzki, dla których jest niewidoczna. Niecodzienni lokatorzy decydują się mieszkać razem. Z czasem, w życiu Gerge'a znów pojawia się jego dawna ukochana, przed którą tym razem nie udaje mu się ukryć tajemnicy. Mitchel bierze uział w spotkaniu wampirów, podczas którego dowiaduje się o złowieszczych planach zapanowania nad gatunkiem ludzkim...
Serial liczy już sobie dwa sezony. Zapowiedziano także trzeci.
do nadrobienia: the good wife, ahs, 30 rock, parks and rec, the shield, justified, mad men, house of cards, sopranos, 6fu, fnl, arrested dev; big c, west wing, nip/tuck, weeds, qaf, ally mcbeal, in treatment, big love
Ja nie, ale już od dawna mialam ochotę zacząć. Oglądałeś? Warto?
fan of british tv. Oglądam: Hart Of Dixie, Super Fun Night, The Carrie Diaries, Dracula, The Crazy Ones, Ravenswood Czekam na powrót: Doctor Who, Switched at Birth, The Fosters,Twisted, Baby Daddy Do nadrobienia: Merlin Planowane:
Właśnie nie, ale też mam zamiar się za to zabrać i myślałem, że może ktoś oglądał i może ocenić.
Debra fuckin' Morgan
do nadrobienia: the good wife, ahs, 30 rock, parks and rec, the shield, justified, mad men, house of cards, sopranos, 6fu, fnl, arrested dev; big c, west wing, nip/tuck, weeds, qaf, ally mcbeal, in treatment, big love
Ja oglądam, ale jestem w tej grupie, która woli oryginalny pilot i nie była zadowolona ze zmiany obsady.
Serialik jest durny, ale ma od czasu do czasu świetne odcinki. No i wielbicielom wampirów nie znać Mitchella po prostu nie wypada, tym bardziej, że jest jednym z ciekawszych... wampirów się znaczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników
Grupy społecznościowe
Reklama
ForumTV.pl to największe w Polsce forum ogólnoserialowe dla produkcji zagranicznych.
Najwięcej seriali na naszym forum pochodzi z USA, ale nie brak także kanadyjskich czy francuskich produkcji.
Podział na kategorie takie jak seriale fantasy,
kryminalne, a także coraz częściej poszukiwane:
seriale komediowe oraz historyczne zapewnia odnalezienie
konkretnego serialu.
Również użytkownicy forum przyjdą z pomocą, jeśli szukamy serialu z okresu dzieciństwa, a także zapomnianych produkcji.