pobierz plik w całościAshley Scott miejsce urodzenia: Metairie, Luizjana, USA
data urodzenia: 1977-07-13
prawdziwe nazwisko: Ashley McCall Scott
stan cywilny: mąż Anthony Rhulen (od 2004)
Filmografia: 2007: Strange Wilderness
2006: Jericho jako Emily Sullivan
2006: Deceit
2006: Życie na całego (Puff, Puff, Pass) jako Elise
2005: Błękitna głębia (Into the Blue) jako Amanda
2005: Zostańmy przyjaciółmi (Just Friends) jako Pielęgniarka Janice
2004: Zagubiony (Lost) jako Judy, Operator
2004: Z podniesionym czołem (Walking Tall) jako Deni
2004: Trespassing jako Sharon
2003: S.W.A.T. Jednostka Specjalna (S.W.A.T.) jako Lara
2002-2003: Ptaki Nocy (Birds of Prey) jako Helena Kyle, Łowczyni
2001: A.I. Sztuczna inteligencja (Artificial Intelligence: AI) jako Gigolo Jane
2000-2002: Cień anioła (Dark Angel) jako Asha Barlowe (2001-2002)
aktorka (gościnnie):
2004: Joey jako Allison
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Nie pozał bym na pierwszy rzut oka że ona gra Emili po tych zdjęciach jak się dobrze przyjrzeć to tak ale jak zobaczyłem je w pierwszej chwili to się zastanawiałem kogo ona gra w tym serialu.
sufer napisał(a):Nie pozał bym na pierwszy rzut oka że ona gra Emili po tych zdjęciach jak się dobrze przyjrzeć to tak ale jak zobaczyłem je w pierwszej chwili to się zastanawiałem kogo ona gra w tym serialu.
Jak spojrzałam na te zdjęcia też miałam problem z przypomnieniem kogo grała w JERICHO Tym bardziej jak patrzy się na zdjęcie gdzie jest brunetką to w ogóle nie jest podobna do Emily a i te krótkie włosy Nawet na tym zdjęciu nie jest do siebie podobna
Ostatnio edytowano 3 kwi 2007, o 20:20 przez Guśka, łącznie edytowano 1 raz
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p