Mahone w serialu jest agentem FBI, który ma za zadanie złapać Scofield-a z całą resztą uciekinierów i wysłać ich spowrotem do Fox River. Szybko rozpracowywuje plan Michael-a, który on sam planował pare miesięcy przed dostaniem sie do więzienia. Od teraz jest on jego największym wrogiem, przewiduje każdy jego krok.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 27 lis 2006, o 18:17 przez Jack, łącznie edytowano 1 raz
Taifun napisał(a):Chociaż mam jeszcze nadzieję, że się dogadają z Scoofieldem.
michael zdecydowanie przekracza jego poziom. a że nie lubie Mahone'a, (głównie ze względu na to, że trzyma z "Firmą", bo rzeczywiscie gadzina sprytna )
Dla mnie to on został do tego zmuszony, firma ma na niego haka i wykorzystuje to.
A że strzela do bandziorów jakoś mało mnie to obchodzi, kolesie prysneli z więzienia i co liczyli, że nikt im na ogonie nie będzie siedział i strzelać do morderców i złodziei nikt nie będzie ?
Jest dobry niemalże jak Scolfield ale dalej mu troche brakuje że jest psycholem to odrazu wiedziałem ten wyraz twarzy. Ucieszyłem się gdy się dowiedziałem że ma problem ..
Według mnie jest za mądry, zeby się marnować w taki sposób (czyt pracując dla Firmy;) ) Większy byłby z niego pozytek, jezeliby przyłaczył sie do Team brothers
momentami pscyhol, ale ma też taką normlana naturę, jesli chodzi o jego rodzinę. Skoro taki mądry jest powinien jakoś wykiwać firmę by się od nich w koncu uwolnić i ich pogrążyć
Szkoda mi go. Nie wykona zadania to zabiją mu rodzine. Z drugiej strony ma słabą wole - uważam, że jakby naprawde chciał się wyrwać od Kima to byłby w stanie to zrobić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p