pobierz plik w całościAdam Brody miejsce urodzenia: San Diego, Kalifornia, USA
data urodzenia: 1979-12-15
prawdziwe nazwisko: Adam Jared Brody
Filmografia: 2006: In the Land of Women jako Carter Webb
2005: Thank You for Smoking jako Jack
2005: Mr. & Mrs. Smith jako Benjamin Diaz
2003: Home Security jako Greg
2003: Grind jako Dustin
2003: Missing Brendan jako Patrick Calden
2003: Życie na fali (O.C., The) jako Seth Cohen
2002: The Ring (Ring, The) jako Kellen
2001: Zdaniem Spencera (According to Spencer) jako Tommy
2001: Sausage Factory, The jako Zack
2001: Roadside Assistance jako Rusty
2001: American Pie 2 jako chłopak z liceum
2000: Never Land jako Jack
2000: Grunt to rodzinka - Gdy gasły światła na planie (Growing Up Brady) jako Barry Williams
2000: Silencing, The jako Karl
2000: Kochane kłopoty (Gilmore Girls) jako Dave Rygalski
1999-2002: Undressed jako Lucas (2000: Sezon 3)
1999-2002: Szał na Amandę (Amanda Show, The) jako Greg Brady
producent:
2003: Home Security
aktor (gościnnie):
2001: Tajemnice Smallville (Smallville) jako Justin Gaines (2002)
2001-2005: Grounded for Life jako Brian (2004)
2001: Go Fish jako Billy
1999-2002: Sprawy rodzinne 2 (Family Law) jako Noel Johnson (2001)
1999-2005: Potyczki Amy (Judging Amy) jako Barry 'Romeo' Gilmore (2001)
1999-2002: Once and Again jako Coop (2000-01)
1997-2001: City Guys jako Klient (2001)
scenariusz:
2003: Home Security
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 18 lis 2006, o 16:22 przez timon, łącznie edytowano 2 razy
ja poza O.C. widziałam go w Smallville. Fajny tam był, choć był tak jakby "jednym z wielu" [tych co dostali moce bo byli pod wpływem kryptonitu i stali się źli]... I o ile mi się nie wydaje to widziałam go też w American Pie 2...
Adam Brody, gwiazda serialu "The O.C." oraz kinowego przeboju "Mr. & Mrs. Smith" wspólnie z Dougiem Limanem i studiem Hypnotic przymierza się do realizacji nowego serialu telewizyjnego dla stacji NBC. Niezatytułowany jeszcze projekt, którego pomysłodawcą jest sam Brody opowiadać ma historię początkującego policjanta z Los Angeles wstępującego do specjalnego oddziału zajmującego walką z wampirami.
tlen.exe napisał(a):Ludzie, starajcie się pisać jakieś bardziej wartościowe posty, bo te typu że zgadzam się w 100% nic szczególnie nie wnoszą do tematu...
Zgadzam się w 100%
A tak poważnie:
Adama B. znam tylko i wyłącznie z serialu 'The O.C.', ale wydaje mi się być dobrym aktorem. Zawsze jak się pojawiał na ekranie to mimowolnie się uśmiechałam
Adaś jest świetny jego rola w O.C. to było super świetnie zagrał Setha , to chyba moja ulubiona postać z the O.C. Wywołuje u mnie same pozytywne emocje Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p