Popularne wątki w tym miesiącu Kategoria Odwiedzin
Wyniki ankiety - seriale do działu TOP5 TOP5
Seriale, które nie powinny zostać skasowane Forum ogólne
Nauka do aplikacji Off-topic 285
Niepołomice urolog Off-topic 232
Thermomix czy polecacie? O nas, inne & off-topic, Off-topic 231
Wybór ekspresu do kawy do biura Off-topic 227
Klimatyzacja Rzeszów Off-topic 224

8x01 - A Beautiful Day » Dexter » Odcinki • seriale forumtv.pl

Opiekun: Czesiek_PL

<<

Chris

Ekspert

gadu:
11098624

Postdodano 16 cze 2013, o 11:17

8x01 - A Beautiful Day

Spoiler:

Data premiery: 30.06.2013r.
Debra fuckin' Morgan

do nadrobienia: the good wife, ahs, 30 rock, parks and rec, the shield, justified, mad men, house of cards, sopranos, 6fu, fnl, arrested dev;
big c, west wing, nip/tuck, weeds, qaf, ally mcbeal, in treatment, big love
<<

Bartezz

Ekspert

Ulubiony serial:
BREAKING BAD

gadu:
2027073

Postdodano 1 lip 2013, o 23:53

Odp: 8x01 - A Beautiful Day

Bardzo dobry odcinek imo. Świetne były te wszystkie wybuchy złości Dextera! Aaaa, uwielbiam go takiego wściekłego, w tarapatach! :D Szykują się ciekawe relacje między nim a doktor Vogel. Możemy się domyslać, że Dexter, jako mały chłopczyk był jej pacjentem. Tylko teraz, czego ona od niego chce? Dexter powoli zmierza do nieuniknionego...

Debra. :( Szkoda mi jej, naprawdę.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, Game of Thrones, Person of Interest, New Girl, American Horror Story, Homeland, Luther
Nadrabiam: That '70s show, The Wire, Desperate Housewives, Castle, Damages
Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon, The Killing
<<

skinny milk

Użytkownik

Postdodano 2 lip 2013, o 10:28

Odcinek w porządku, chociaż momentami nieco mi się dłużył. No właśnie, Debra... Ona jest potwornie słaba psychicznie, aż się zaczęłam zastanawiać jakim cudem wylądowała w policji.
Obrazek

Ulubione: Game of Thrones, Grey's Anatomy, Skins (UK), The Office (US), Dexter, New Girl, Girls, Mad Men
<<

Bartezz

Ekspert

Ulubiony serial:
BREAKING BAD

gadu:
2027073

Postdodano 2 lip 2013, o 10:35

Potwornie słaba psychicznie? Po tym co zrobiła ma wrócić od tak do normalnego życia? Serio myślisz, że to można tak łatwo? Chyba większość, by się załamała. Debra to nie Dexter, który nie odczuwa empatii. Dexter, którego uwielbiam jest po prostu zimnym skurw***** i pięknie scenarzyści z kolejnymi odcinkami nam to pokazują.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, Game of Thrones, Person of Interest, New Girl, American Horror Story, Homeland, Luther
Nadrabiam: That '70s show, The Wire, Desperate Housewives, Castle, Damages
Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon, The Killing
<<

Chris

Ekspert

gadu:
11098624

Postdodano 2 lip 2013, o 11:34

Jennifer Carpenter, bije pokłony. Oby więcej takiego materiału dostawała przez ten sezon.

Biedna Deb, mam nadzieje, że jakoś sobie jednak poradzi.
Podoba mi się wątek, na który wiele osób psioczy, że Dexterowi tak bardzo zależy na Deb. To jest normalne.

Dexter zimnym skurwysynem? To miano zarezerwoane jest dla Waltera Whitea. Jak dla mnie to: the show continues to peel away the layers of what makes a monster while questioning whether its protagonist truly is one, jest bardziej adekwatne.

Vogel dobrym dodatkiem.

Oby tak dalej i więcej Debry prosze!
Debra fuckin' Morgan

do nadrobienia: the good wife, ahs, 30 rock, parks and rec, the shield, justified, mad men, house of cards, sopranos, 6fu, fnl, arrested dev;
big c, west wing, nip/tuck, weeds, qaf, ally mcbeal, in treatment, big love
<<

skinny milk

Użytkownik

Postdodano 2 lip 2013, o 15:51

Re: Odp: 8x01 - A Beautiful Day

Bartezz napisał(a):Potwornie słaba psychicznie? Po tym co zrobiła ma wrócić od tak do normalnego życia? Serio myślisz, że to można tak łatwo? Chyba większość, by się załamała. Debra to nie Dexter, który nie odczuwa empatii. Dexter, którego uwielbiam jest po prostu zimnym skurw***** i pięknie scenarzyści z kolejnymi odcinkami nam to pokazują.

Racja, ale jakoś tak zawsze postrzegałam Deb jako twardą policjantkę, która niejedno w życiu widziała. Po prostu nie spodziewałam się, że aż tak źle to wszystko na nią wpłynie. Mam nadzieję, że szybko się pozbiera i skopie jeszcze niejeden tyłek.
Obrazek

Ulubione: Game of Thrones, Grey's Anatomy, Skins (UK), The Office (US), Dexter, New Girl, Girls, Mad Men
<<

TomekSzymek

Oglądam seriale

Postdodano 6 lip 2013, o 01:46

A ja nie rozumiem, dlaczego wszyscy sie nad Deb rozplywaja. We mnie jakos nie wzbudza az takich emocji. A na pewno nie tych pozytywnych.
Duzo wieksza przyjemnosc sprawia mi obserwowanie rozterek emocjonalnych Dextera, jego posuniec i tego, co siedzi w jego glowie. To zdecydowanie tytulowy bohater fascynuje mnie najbardziej. Tak czy siak... Serial juz dawno zaczynal mnie nudzic. Mam nadzieje, ze caly Dexter nie zakonczy sie w jakis banalny sposob. Licze na porzadne zakonczenie godne calej tej serii, bo mimo wszystko jest to dobry serial.

Jezeli chodzi o sam odcinek, to calkiem mi sie podobal. Licze, ze Vogel nieco namiesza w calej tej sielance, o ktorej mowil Dexter na samym poczatku. Wiedzialem, ze o wszystkim wie, ale nie spodziewalem sie, iz tak szybko poinformuje o tym Dextera. Najwieksza zagadka jest dla mnie to, czego chce Vogel od glownego bohatera.