House goes to greet Hadley as she gets out of prison after six months, and find out why she was really in prison. Hadley has no interest in talking, and a battle of wills ensue as they go to a spud gun competition. Meanwhile, the team takes on the case of a science teacher with lungs full of blood and a home filled with junk, and discover a secret about the man. While they work on the case without House, Taub renews a sexual relationship with an old acquaintance.
----------------------------
Trzynastka! Jak to dobrze znowu ją zobaczyć. Mam tylko nadzieje, że powróci na dłużej bo to jedna z moich ulubionych bohaterek, a serialowi brakuje postaci żeńskich Oczywiście jej powrót jak najbardziej udany z interesującą historię. House oczywiście musiał się dokopać do dna, ale przez to było kilka niezłych scen między nimi np ta w lasku albo jak ona płakała w nocy. Początek jak wyszła z więzienia, a on jej zaufundował drinka niezły i na końcu jak ona się mu odwdzięczyła puszka napoju jak jego wypuścili z aresztu Pomysł z ziemiankowymi zawodami świetny i te sceny z Haroldem - nemezis Grega Fajne mieli giwery Sam przypadek tez niezły szczególnie te wypady do domu Nie zabrakło też dramatycznej końcówki. I oczywiście to Trzynastka musiała wpaść na rozwiązanie zagadki. Podobały tez mi się sceny z Taubem i Foremanem jak ja lubię jak ta dwójka się kłóci
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Tak jest, kolejny naprawdę dobry odcinek w tym sezonie. Trzynastka is back tylko ciekawe czy na długo. Jeżeli House do końca będzie trzymał taki poziom wysoki jak to właśnie robi od 13 odcinka to bez wątpienia będzie to serial tego roku ze wszystkich tych które oglądam. A żeby było bardziej ironicznie 6 poprzedni sezon był przeze mnie zaliczany do najgorszych serialowych sezonów tamtego roku, no ale wtedy rządził Dexter z Trójkowym
Oglądane: Dr House, Dexter, Spartacus, Gra o tron, Ekipa, Oz, Gotowe na wszystko, Chirurdzy, The Killing, The Walking Dead, Breaking Bad, Obejrzane zakończone:The Wire, Deadwood, Six Feet Under, Prison Break, 'Allo 'Allo!, The Pacific, Band of Brothers, Lost, Heroes, Twin Peaks, Elfen Lied, Death Note, Xena, Hercules, Carnivale Rozpoczęte odrzucone:Supernatural, Przyjaciele, Flash Forward, Rodzina Soprano, Battlestar Galactica, Mad Men, Fringe, V: Goście, Hoży doktorzy
Leviatan napisał(a):Jeżeli House do końca będzie trzymał taki poziom wysoki jak to właśnie robi od 13 odcinka to bez wątpienia będzie to serial tego roku ze wszystkich tych które oglądam.
Co? Jak dla mnie ten 7 sezon jest bardzo przeciętny. I wcale nie lepszy od serii szóstej. Co do odcinka, Trzynastka wróciła! Oby na jak najdłużej! Zdecydowanie najciekawsza postać żeńska w serialu. Aż teraz żałuję, że nie oddałem na nią głosu w naszym forumowym plebiscycie. Sprawa z kartoflanymi wyrzutniami świetna. Szkoda, że nie pokazali jak House postrzelił Harolda z ziemniaka. Świetne sceny House z Trzynastką. Dowiedzieliśmy się trochę, co robiła "13" przez ten rok. Już nie mogę się doczekać jej powrotu do szpitala, bye bye Masters! Poza tym Foreman/Taub, uwielbiam ten duet! Taub zdradza swoją nową dziewczynę z żoną, LOL.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p