A champion bull rider is attacked by a bull, but when he's taken to the hospital, it's clear that there is a deeper underlying medical problem. The team tries to diagnose without House's presence, since he's gone to a hotel to get over his breakup with Cuddy by hiring a parade of hookers. As the patient's symptoms grow worse, the team wonders if House's judgment is impaired as he proposes progressively more dangerous diagnostic techniques.
------------------------
Podobało mi się dużo bardziej niż ostatnio. Tym razem całkiem niezły przypadek medyczny. Gościowy grzebali w mózgu, gotowali go, rozcinali i w końcu wysadzili serce co go o dziwo uratowało. Chyba nawet sam House się zdziwił, że mu to pomogło Jednak nie przypadek był najlepszy, a dziwactwa Housa. Ładnie zabalował w hotelu Świetna scena jak bawił się łukiem albo co sceny był z inną dziwką. No i to jak zespół go odwiedzał Końcówka też świetnie zrobiona jak skacze ze swojego pokoju do basenu. Kłótnia o władze między Foremanem i Chasem na początku odcinka niezła, szkdoa że tego bardziej nie pociągnięto. Denerwowały mnie za to sceny Masters i Tauba i to jak ona się zadurzyła w pacjencie.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Scena, gdy House skacze z balkonu...do basenu była najlepsza. Poza tym może jeszcze wysadzenie kolesiowi serca była dobra. Strasznie mi się muzyka spodobała w tym odcinku, zwłaszcza na początku odcinka podczas występu na rodeo oraz na końcu przed skokiem House'a. Reszta odcinka średnia, sceny z Cuddy mnie wkurzały, tak samo z Masters.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Odcinek świetny, można powiedzieć że House nareszcie wraca po słabym szóstym sezonie do łask widzów. Takiego House ma się ochotę oglądać. A kawałek Petera Gabriela - My body is a cage z tego docinka po prostu magiczny, zapodaje poniżej:
Koncowka mi sie tak podobala, ze az skomentuje ten odcinek Ostatnia scena z muzyka na prawde swietne. Teraz House bd balowal ze studentami czy co ? Zabawy w hotelu tez dobre, szczegolnie akcja z lukiem ;D Na plus tez Carnell, smieszna postac I co do pacjenta to tez bylo ciekawie
Tylko Masters niezbyt mi sie podoba.. Troche mnie juz wkurza.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p