Dean is furious after Sam disappears to follow a lead on a case with clues that are identical to a case Sam solved as a kid. The demon turns out to be Amy (guest star Jewel Staite), who has been killing low-life thugs and taking their brains for dinner – the same demon Sam found while he was a kid.
Data emisji: 07.10.2011
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Muszę zacząć od tego, że mi się Dean w tym odcinku nie podobał, niestety... A sam odcinek - zbyt wiele dziwnych rzeczy się działo. Bobby wyskakuje nie wiadomo skąd, nie tłumaczy co się z nim działo, jak przeżył, jak ich znalazł. Poza tym był zdecydowanie zbyt spokojny w stosunku do zachowania Sama. Powinien się zmartwić choć trochę uciekinierem z Szatanem w mózgu, a ja miałam wrażenie, że on zwyczajnie sytuację zlewał. Sam wymykający się w środku nocy też mi trochę nie podszedł, za to Dean w tej sytuacji był idealnie Deanowy - rozwalić gips i ruszyć na poszukiwania. Perełka - drzwi otwierają się przed Samem i wylatuje z nich wściekła pięść Ale jak już pisałam, nie podeszła mi też akcja z zabiciem przez niego zabicie Amy, a to jak potraktował chłopaka... Serio, przez chwilę miałam wrażenie, że po prostu go zabije, jak jego matkę. Nieładnie. Akcje Lewiatanów też jakieś takie niezorganizowane, chaotyczne, nic konkretnego, same telefony. No i dajcie spokój! Stworzenia super potężne, nie do zabicia a karetki nie dogonią? Really?! Wyczuwam jakiś taki spadek formy, nie wiem czy to tylko może wrażenie, ale coś się pokiepściło w tym odcinku. Serio nie mogę się już doczekać jakiejś akcji z poważnym polowaniem, bracia znów razem i nawet nie miałabym nic przeciwko kilku psychotycznym wizjom Sama. Ale przede wszystkim czekam z niecierpliwością na Casa i może wreszcie coś zaczęło by się dziać w związku z Lewiatanami? Czekałam, czekałam na ten odcinek, i czekałam, i... Przykro mi to stwierdzić, ale po wspaniały początku ten odcinek odrobinkę mnie zawiódł. Oby się poprawili w następnych bo się zdenerwuję, jak się okaże, że po poprzedniej serii, w tej tylko początek był mocny.
Też jestem trochę zawiedziony i zgadzam się co do Lewiatanów - strasznie nieporadnie się zachowują. Nie dość że nie złapali braci w szpitalu to jeszcze przez 3 tygodnie ich nie wytropili. Nawet musieli dać własnego człowieka do jakiegoś biura obsługi kart żeby ich znalazł. Strasznie to wszystko naiwne. Chociaż musze przyznać że zabicie człowieka roztopionym serem było dość szalone
Flashbacki z przeszłości mi się podobały. Lubie oglądać młodych WInchesterów i ich problemy. No i dobry motyw z tym że córka zabiła własną matkę. Nie dziwie się też Samowi że puścił ją wolno. To by była dziwne gdyby znowu zabił swoją dziewczynę też mi się Dean nie spodobał swoim zachowaniem. Nie za bardzo pasowało do niego zabicie matki na oczach dziecka. Czyżby w tym sezonie miał się staczać po równi pochyłej?
Amy Pond
Brawo że Bobby nie zachował sie jak idiota i zrobił kopię swoich książek. Szkoda tylko, że nie mają już swojej bazy. Nic nie zastąpi warszatu Singera.
Mi tam nic nie podobało sie w tym odcinku i nie bardzo mi sie chce o nim pisać. Dean mnie ani trochę nie zaskoczył, choćby mógłby raz pozytywnie. Najgłupszy był własnie początek, Bobby żyje i nic nie wyjaśnia, a winchesterowie uciekają w 5 minut ze szpitala. Lewiatany też nie umiały sie zorganizować. Ale to już był taki odcinek, poznaliśmy dawną miłość Sama, który podczas polowania na nią, puszcza ją wolno. Nie zrobił tego jego brat, więc sie wyrównuje(szkoda, że synalka zostawił). Zawiodłem sie też na tym, że Lucek chwilowo wziął urlop, oby w następnym odcinku powrócił .
Ucieczka ze szpitala rzeczywiście zbyt szybko rozwiązana i bezproblemowa rozwiązana. Bobby pojawił się znikąd, bez żadnego słowa wyjaśnienia. Liczyłem, że większość odcinka będzie rozgrywać się w szpitalu i dalej będą ciągnąć wątek z Leviatanami. A dostaliśmy tylko pojedynczą sprawę z Leviatankami w tle. Flashbacki Sama całkiem fajnie się oglądało, Amy okazała się potworem i zabiła swoją matkę, aby chronić Sama. Wcale się nie dziwię, że Sam puścił ją wolno. Niestety dla Deana wszystko jest czarno-białe i potwór to potwór, trzeba go zabić. Liczę, że dzieciak Amy się kiedyś zaczai na Deana. Btw. fajnie zobaczyć aktorkę, która grała Kaylee w "Firefly" znowu w jakimś serialu. Genialny moment, kiedy Dean znienacka nokautuje Sama, za zabranie Impali. Mały spadek formy po dwóch pierwszych odcinkach, czekam na więcej! "Wszystko lepiej smakuje z serem."
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p