The wall comes down in Sam’s head and all hell breaks loose. Dean and Bobby are, for once, at a total loss on how to help him and are forced to stand by and do nothing while Sam breaks. The battle for Heaven comes to a head.
20.05.2011
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Carry on na początku odcinka zawsze podkręca klimat Szkoda tylko, że epizodowi brakowało trochę do poprzednich finałów. Nie podobały mi się sceny w głowie Sama. Owszem początek intrygujący, ale potem jak się okazało, że to nie prawda przestałem się tym przejmować. Chociaż składanie Sama do kupy całkiem niezłe, a Robin fajna było Baltazar i Rafael nie żyją. Szkoda głównie tego pierwszego bo świetny był. Cliffhanger dziwny. Castiel wchłonął miliony dusz i teraz uważa się za nowego boga. Czyli w przyszłym sezonie bracia będą musieli stawić mu czoła podczas gdy Sam będzie walczył z tym co przeżył w klatce. Nie zbyt mi się to podoba bo może się to nie skończyć dobrze dla Castiela. Jak na finał SNL przystało któryś z braci musiał zginąć - tym razem Sam umierał dwukrotnie
Bardzo fajny odcinek. "Carry on my wayward son" musiało być! Do tego pojawił się również kawałek "Play With Fire" Stonesów. Potyczka Sama we śnie może nie należała do najbardziej ekscytujących momentów, ale podobała mi się. Zwłaszcza rozmowa z Samem, który przeżył piekło. Castiel został nowym bogiem (niestety wiedziałem już o tym przed obejrzeniem odcinka, dzięki mojemu cudownemu koledze, który zaspoilerował to na facebooku...niech ginie!), ciekawe rozwiązanie i świetna gra Mishy Collinsa spowodują, że nie będę mógł się doczekać następnego sezonu i dziękował Bogu czy komuś tam, że sezon nr 6 nie był ostatnim. Poza tym żałuję bardzo śmierci Baltazara, dostało mu się za granie na dwóch frontach. Na szczęście chociaż Crowley przetrwał i obyśmy go jeszcze zobaczyli. Rafael ładnie wybuchł, a Ell się wykrwawiła. Trochę tych śmierci było. Ciekawy jestem, o czym będzie następny sezon. Jednym pewnym wątkiem będzie zmaganie się Sama ze wspomnieniami z piekła. Poza tym na pewno jakaś tam walka z Castielem, no właśnie jaka walka?
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Oj no to szaleństwo istne w tym sezonie było... Najpierw - Sammy. Znalazł w sobie dość siły żeby przyjąć wspomnienia z klatki, a potem jeszcze dotaszczyć się do chłopaków z pomocą. Całkiem dobrze pokazana walka Sama ze swoimi innymi alter-ego. I cieszę się, że zdążył się pozbierać do kupy i dotrzeć na finał. A co do finału... O mój Boż... Castielu? No nie wiem, nie wiem. Oczywistym było, że Cas jakoś wymanewruje Crowley'a z rytuału, ale tego co stało się później to już nie przewidziałam. Cas Bogiem? Seriously? I za pewnie będzie głównym złym nadchodzącego sezonu... Sama nie wiem co o tym myśleć. Z jednej strony finał genialny, w żaden sposób przez myśl mi nawet nie przeszło to co z Casem nawyrabiali twórcy. A z drugiej strony... Zepsuli nam naszego niewinnego Casa. Mam tylko nadzieję, że w sezonie 7. uda im się go jakoś naprostować... Trochę mnie drażni to, że zostaliśmy z dość dużą ilością nie rozplątanych wątków. Mam nadzieję, że to co nie zostało wyjaśnione tutaj zostanie wytłumaczone w przyszłej serii. W końcu seria 7. musi mieć jaką fabułę poza walką chłopaków z nowym przeciwnikiem. Według mnie finał całkiem dobry, aczkolwiek nie najlepszy. Ale może to i dobrze bo zostawił mnie z pytaniami i głodem kolejnych odcinków. Oby seria 7. nadeszła jak najszybciej
Średnio. Podsumowowując ten sezon to był najsłabszy ze wszystkich dotychczasowych. Nie podobał mi się, serial przestał zachwycać i śmieszyć. O ile kiedyś Dean mnie powalał z nóg tak w tym sezonie był drętwy. Podobnie Castiel - oprócz kilku fajnych momentów był denerwujący. Szkoda, bo boję się, że powoli serial się wypala.
Początek odcinka intrygujący - Sam nic nie pamięta i zaczyna pomagać mu dziewczyna. Potem dowiadujemy się, że to sprawka Cassa, a w tym samym czasie Sam zaczyna zabijać swoje inne "ja". Wróciła mu pamięć i teraz pamięta sceny z klatki. Hmm, dla mnie to już się staje naprawdę męczące, w kółko wałkują to samo. Może pora kończyć?
Baltazar! Jedyna postać w tym sezonie godna uwagi. No może jescze Crowley. O ile tego drugiego mamy duże szanse jeszcze zobaczyć, tak z Baltazarem musimy pożegnać się na dobre. Niestety...
Castiela pożarła ta jego wojna i walka z Rafałem. Otrzymał co chciał, ale ma się za nowego Boga i chce aby bracia oddali mu pokłon. Ech, żałosne co zrobili z moim ukochanym Castielem... No nic, miejmy nadzieję, że to przelotne, bo nie zdzierżę kolejnego sezonu dotyczącego "wielkiej walki".
Szkoda, że ten sezon tak obniżył poziom. 5 poprzednich było o niebo lepszych moim zdaniem...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Zawiodłem sie i nie zostaje mi nic innego jak zgodzić sie z postem wyżej. Cass poczuł sie bogiem i teraz to on będzie głownym wrogiem? Nie kupuje tego. Wątek Sama, który wydawal mi sie w tym wszystkim najciekawszy , slabo pokazali w finale. Liczyłem na coś lepszego. Cass przegiął już przed sciagnieciem tej mocy, zabił nawet Baltazara, to juz chyba nigdy nie bedzie ten sam anioł. Fajnie tylko , że Crowleya jeszcze zobaczymy. Był to najslabszy sezon dotychczas i tez mam obawy przed nastepnym.
mi tez najbardziej szkoda baltazara. Uwielbiam tego aktora - ale znając ten serial może jeszcze kiedyś wróci co do samego odcinka i nastepnego sezonu: daj Boże że teraz beda szukac Boga by przemowil swojemu synowi do rozsadku
Czesiek_PL napisał(a):Jak na finał SNL przystało któryś z braci musiał zginąć - tym razem Sam umierał dwukrotnie
świetne i jakże prawdziwe
"kochał tą kobietę, ale miał dość małżeństwa. potrzebował silnych emocji: w miłości, w pracy, we wszystkim co robił.Żył jak najintensywniej, jak gdyby wbrew naturze, która domagała się odpoczynku"
Szukanie Boga? Znowu? Bez przesady teraz będą próbowali powstrzymać nowego czyli Castiela. Nie chciałbym żeby Chuck się znowu pojawił bo to było idealne zakończenie tego boskiego wątku.
Hm..duzo osob mowi ze chuck to Bog. Ale czemu? poza tym jak juz mowilam..nie moga usmiercic castiela bo by sobie strzelili w noge a kto moze go nawrocic ? (ta wiem..dean i ich wieelka przyjazn ble
"kochał tą kobietę, ale miał dość małżeństwa. potrzebował silnych emocji: w miłości, w pracy, we wszystkim co robił.Żył jak najintensywniej, jak gdyby wbrew naturze, która domagała się odpoczynku"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
serwery counter-strike 1.6 from 239€, up to 192 GB DDR3 RAM 4x HDD, Remote KVM, EU or US. Steam, TF2. strefa-gracza.pl
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p