The Fairview strangler has been living among the women of Wisteria Lane: He once caught Gaby and Carlos during an intimate moment; Bree offered him a job and some dating advice; Susan encouraged his passion for art; and Lynette will show him some kindness and generosity. A flashback into the middle 90's shows the life of a woman that was dumped by her husband and becomes a vixen. And the Fairview strangler strikes again, killing a prostitute that it's somehow connected to one of the housewives.
Data emisji: 25.04.2010
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
------ oglądam: gossip girl s. 4, desperate housewives s. 7, grey's anatomy s. 7
Obawiałem się tego odcinka bo myślałem, że będzie do cna nudny. A tu miłe zaskoczenie... Opowiedziana jest historia Eddiego, którego tak naprawdę jest mi go szkoda. Plus za Mary Alice w tym odcinku
mnie tez się odcinek podobał, faktycznie matka potwór, ale chyba za bardzo próbują Eddiego usprawiedliwiać a w końcu każdy ma swój rozum.. Na końcu jak Lynn przyjechała i zobaczyła rękę matki Eddiego na podłodze to myslałam , że wykorkuję z nerwów, a tu Lynn uznała, że matka się zapiła i śpi na podłodze
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Dobry odcinek, który na początku sie tak nie zapowiadał. Fajnie, że Mary Alice sie pojawiła.
Pokazano nam jak Eddie stał się potworem. Bardzo mi się podobało to zdanie 'monsters are created by other monsters'. I teraz jeszcze zamieszka z Lynette...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p