Gabrielle and Angie head out to New York to track down Ana and Danny, and a chance encounter with supermodels Paulina Porizkova and Heidi Klum, Gaby's former co-workers, leads the former top model to an unexpected revelation about herself. In the meantime, Mike tries to prove to Susan that he is a man with a capital "M" after he feels emasculated by her, and the Scavo family is surprised to see Preston (former regular castmember Max Carver) back from Europe... accompanied by a hot russian gold digger (guest star Helena Mattson as Irina). Bree discovers a surprising connection to her new employee (guest star Sam Page) and Katherine feels confused regarding her feelings towards Robin (guest star Julie Benz).
Data emisji: 14.03.2010
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Myślałem, że ten Sam ma złe zamiary wobec Bree, a tu się okazuje, że jest synem Rexa Andrew jest nieźle zazdrosny
Angie wreszcie się komuś wyżaliła. Padło na Gaby Ciekawe czy się komuś wygada. Z drugiej strony może się zrobić ciekawie kiedy ten koleś przyjedzie szukać Angie.
Narzeczona Prestona głupia jakaś:P Między Kath i Robin się zrobiło dziwnie.. Susan dowaliła Mikeowi,że zrobił z Kath lesbijkę.. napewno sie miło nie poczuł. A jak chciał spontanicznie się kochać w kuchni i to bluzka nie chciała się roztargać, to uderzył w lampę.. padłam Dziwne, że Angie tan nagle się otworzyła przed Gabi. A ta wypaplała kim Ang jest i gdzie mieszka pierwszej lepszej osobie ;/ TEraz przyjedzie Patrick i bedzie jatka. Brak scen wspólnych Brak dzieci Solisów i Carlosa. Bob i Lee sa fajni, jak sobie wypominali, że jejden spał z kobietami i tysiącem fcetów zannim trafił na drugiego a z tym Samem podejrzewałam, że to ktoś z rodziny, bo się zachowywał jakby chciał być synem Bree. Ale to takie dokładanie wątków na siłę.
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Świetny odcinek! Sceny Mike i Susan były genialne, akcja na stole z bluzką i lampą. Między Katherine i Robin zrobiło się trochę dziwnie, ale poczekamy, może się coś fajnego z tego zrobi. Wycieczka Angie i Gabby do NY (Desperatki w mieście! Jakoś tak dziwnie...), tak myślałem, że ta babka jest jakimś szpiegiem czy coś. Teraz Patrick wpadnie do Fairview, ciekawe kim on jest, że oni się go tak boją. Sam się okazał synem Rexa, spodziewałem się tego, ciekawe czy się dogada z Andrew, mam nadzieję, że tak. Irina przejrzała plan Lynette, cwana dzida! It's a goldigger!
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p