When famous surgeon Dr. Harper Avery is rushed to Seattle Grace-Mercy West, the staff is surprised to discover that one of their own is related to this legend, and his unorthodox request for his surgery causes tensions between Derek and Richard. Meanwhile Callie and Arizona try to help Teddy and Sloan move on from their pasts and find greener pastures.
Data emisji: 04.03.2010r.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Bailey była dobra jak grała w baseball w ogóle to ich "girls night" było fajne. Ogólnie cały odcinek mi się podobał. Mark i jego pielęgniarki:D i jednak wziął się za tą córkę pacjentki Cristina ukradła płuca Jak poszły po operacji do siostry tego pacjenta (aktorka z Dextera btw) to myślałam, że zmarł, a tu przeżył Nie podoba mi się, że Owen jakiś taki niezdecydowany jest co do Teddy. I jeszcze to zaproszenie na kolacje we 3, ok, są w dobrych układach, ale od razu kolacja, trochę niezręcznie może być. Racja, szef nie denerwował w tym odc. Podobało mi się, jak Mer mówiła do Jacksona, że chętnie by się uczyła od swojej matki jakby miała okazję. Czyżby to zwiastowało wyjazd Averyego do kliniki jego sławnego dziadka? A stary Avery dostał komplikacji od własnego błędu Ale mocny jest oglądać swoją operację bez narkozy, masakra.
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p