Raphael launches an attack on Castiel and his allies, sending a particularly frightening angelic hitman after Balthazar, Sam, and Dean. In an effort to protect the brothers, Balthazar sends them to an alternate universe where they are the stars of a TV show called Supernatural and they are actors named “Jensen Ackles” and “Jared Padalecki.” The brothers are confused when Castiel appears to be a tweet-happy actor named Misha Collins and Sam is married to Ruby.
25.02.2011
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Genialny pomysł! Genialny odcinek! Genialny serial! Jestem zachwycony. Tym razem Supernatural sparodiował serial Supernatural! W innej produkcji to by zapewne nie wyszło, ale tutaj tyle razy bawiono się konwencją że ten odcinek wcale nie był nie na miejscu Sam i Dean jako Jared i Jansen spisali się kapitalnie - na początku to wielkie zdziwienie i badanie własnego życia. Świetne było jak spotkali Gen, żonę Jareda. I ten Dean próbujący coś powiedzieć i ten jego zachwyt na temat Alpaki Jednak najlepsza była scena jak próbowali coś nakręcić. Dobrze że byłem sam w pokoju bo by się na mnie patrzyli jak na głupiego tak się śmiałem I jeszcze Dean wyśmiewający się z imion aktorów albo Sam niewiedzący jak ma powiedzieć do swojej żony I te teksty o fanach Misha był świetny - uzależniony od twettera. I ten jego tekst jak w samochodzie napisał o dziwnym wrażeniu a potem pojawia się Virgil a potem go zabili! Biedny MIsha Genialne były też rozmowy producentów jak martwili się o aktorów. Rozmowy z Sarą Gamble świetne i to jak jej powiedzieli, że jest nowe i lepiej wysłać po Kripke Dobre tez były teksty Singera wyśmiewające Kripke. Jednak nic nie przebije dialogu między Kripke i Signerem - Misha nie żyję, a oni się cieszą że będą na kładce Veriety I na końcu zabili Kripke! Zresztą cała ta scena strzelaniny genialna Tylko co to za gość co uchylił się przed kulą?
to ja nie skomentowałam ? :O odcinek był świetny najlepsza scena jak chłopaki odgrywają swoje role, groźna mina Deana i Sam wymachujący rękami a potem mówiący do ścian i sufitu jakby wygłaszał monolog w teatrze super też były sceny z Gienią i jacy chłopaki zaskoczeni byli i nie mogli się przestawić, że to nie Ruby tylko aktorka ciekawe czy to był ich prawdziwy dom Plus dla całej ekipy serialu za duży dystans do siebie np. wyśmiewanie się, że jedna z postaci ma imię i nazwisko reżysera(?) no i o co chodziło z tym "dobrze że już ze sobą gadają"?? :O jacyś pokłóceni byli Jared i Jensen czy jak
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
O tej kłótni chłopaków podłapali pewnie z jakiś plotek co niby nie darzą siebie sympatią, pomysł z samym odcinkiem NIESAMOWITY, dawno się tak nie uśmiałam na SN Miny chłopaków ' co tu się wogóle dzieje' boska. Mogłabym wyliczać wszytskie sceny co mi się podobały ;] - Reakcja Jensena na makijaż i na widok Impal - Słodkie miny Jreda z wywiadu - bawienie się rekwizytami + komentaże Roberta - Misha i twitter - granie przez chłopaków. Jensen "nie podchodź do mne bo Ci łeb rozwalę" i Jared "kołysanie się, wymachiwanie rękoma i bieganie wzrokiem po suficie" i Misha stoicki spokój ;P - Wkroczenie do "posiadłości Jensena a potem J,J&G w chałupce - sweterk Mishy i ta słodka pamika jak Virgil go napadł - rzeź na planie - skok przez okno i tekst "to napewno narkotyki" Nie widzę rzadnych minusów
Hahaha, zdecydowanie najlepszy odcinek sezonu! Myślałem, że Supernatural już nie jest w stanie mnie śmieszyć, a jednak! Śmiałem się jak głupi przez prawie cały odcinek.
Najlepszy był moment, kiedy próbowali coś nakręcić. Dean próbował być groźny, ale coś mu nie wychodziło. Haha, to było po prostu genialne! Niesamowita konwecja, sparodiować w jednym odcinku swój własny serial - mistrzostwo! Odcinek trochę przypominał ten co bracia byli w sitcomie, CSI itd.
Dean w tym odcinku był mega. Jak się śmiał z nazwisk i jak się zapytał Sama czy on teraz jest Polakiem. Swoją drogą Jared ma jakieś polskie korzenie? Sam też dzisiał dawał radę. Jak nie mógł się odnaleźć we własnym domu i nie wiedział jak ma na imię jego żona. W sumie fajna parka mogłaby być z Gen i Jareda. Do tego wszystkiego Jensen grający w operze mydlanej - LOL.
Jak się na koniec okazało wszystko było dobrze ukartowane przez Cassa i Baltazara. Polubiłem ten duet, oby się dobrze rozprawili z Rafałem.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Jak dobrze wrócił do Supernaturala akurat na taki odcinek! Epizod był boski, sam pomysł z przeniesieniem naszym bohaterów do świata rzeczywistego, gdzie są aktorami jest mistrzostwem parodii! Pełno świetnych tekstów odnoszących się do reżyserów, twórców, aktorów, nazwisk, oglądalności itp. Śmieszne było jak wszyscy się dziwili, że Jensen i Jared z sobą rozmawiają. Albo te oskarżenia o branie narkotyków. Wielki plus dla aktorów, którzy zagrali samych siebie grając postacie z serialu. Ucieszył mnie również niezmiernie gościnny powrót Ruby. Za tydzień wypada dwuodcinkowy finał 6 serii, świetnie, akurat zdążę nadrobić te kilka odcinków.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Hehe sparadiowali własny serial Najlepszy był Dean podczas kręcenia i ta jego grożna mina , padłem . Jaredowi też coś nie wychodziło. Albo jak rozmawiali z Mishą , a ten czytal ze scenariusza , i ten tweeter . Pojawiła sie Ruby jako żona Jareda, chata full wypas, no i mają wielbłady , a Deanowi nie chciało przyjąc żadnej karty kredytowej . Za takie odcinki uwielbiam supernatural, choc trzeba przyznac ze poczatek nie był zbyt mocny , to teraz wydaje sie wszystko wracać do normy i dobrze .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p