Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
When Zoey fixes Ted up on a date with her cousin, the gang resorts to calling her "Honey" after learning how naive she is. Meanwhile, Ted calls an intervention on himself after having an epiphany about his feelings for Zoey, and Barney gets acquainted with Honey in Ted's place.
Oh, Honey Kate Perry wypadłą świetnie. Może i nie dostała jakieś rozbudowanej roli, ale momenty w których się pojawiała były całkiem niezłe. No i to co chwilę padające oh, Honey Ted i Zoey w końcu wyznali sobie miłość. Tylko czy ona na pewno jest tytułową Matką? Jakoś nie sądzę chociaż nie miałbym nic przeciwko. Sam odcinek w takim HIMYMowym stylu Marshall siedzi u siebie w domu i wszyscy bohaterowie dzwonią do niego by opowiedzieć o Tedzie i Zoey. Genialne to było jak Marsahll mówił że tu rezydencja Eriksonów No i jak go brat z matką podsłuchiwali Barney przedstawiający swoją wersję wydarzeń świetny - szczególnie to "bla bla bla jestem arichtektem bla bla bla ciekawostka o moście bla bla bla" Zoey było biedna jak tak chodziła po głównych bohaterach i dowiadywała się, że każdy jej nienawidzi i ta tyrada Teda dlaczego
Genialny odcinek! Uwielbiam ten sezon HIMYM, powrót do świetnego poziomu trzech pierwszych serii. Prowadzenie odcinka było znakomite, uwielbiam styl opowiadania historii przez bohaterów. Tak jak myślałem, Zoey i Ted zbliżą się do siebie. Bardzo cieszę się z tego, jak dla mnie świetnie do siebie pasują. Katy Perry zagrała fajną epizodyczną rolę, pocieszanie Barneya było genialne. I te odbieranie telefonów przez Marshalla. Zadzwonienie do sąsiadki, aby sprawdzić czy się Ted z Zoey pocałowali, też było przezabawne. Muszę powiedzieć, że zdecydowanie bardziej podoba mi się ta aktorka (postać Zoey) w tym serialu niż w "Housie". Jestem jak najbardziej za tym, aby ona była tytułową Matką. Ale znając życie, może się jeszcze dużo pozmieniać.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
fajna rola Katy jak jej Barney nasciemniał aktor grający Marshalla chyba nie dogadał się z terminem zdjęć, bo miał same sceny solo sąsiadka była świetna i matka i brat Zooey i Ted? zaskoczyło mnie to trochę, wcześniej chyba nie było sygnału, że są w sobie zakochani (?) wątpię, żeby ona była matką, takto dzieci od razu by się kapły, poza tym ta aktorka nie jest chyba na stale w obsadzie,
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p