Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Więcej pytań niż odpowiedzi. Jakieś światełko, babka chroniąca wyspę, zabijająca ich matkę, Jacob mamisynek. I nadal nie podoba mi się podział an black and white, bo w odcinku było widać, że Jacob nie był zawsze dobry - i wcale nie chciał chronić wyspę - a MIB nie był zawsze zły. Eh, durny był ten odcinek. A już jak pokazali sceny z 1. sezonu...kogo oni chcą nabrać, że mieli wszystko zaplanowane? Nawet kiedyś w jakimś wywiadzie powiedzieli, że wymyślili Jacoba/MIB później.
No dobra niech im już będzie. Jakieś tło historyczne trzeba było stworzyć, ale mogli się lepiej postarać. Odcinek z Ryśkiem o wiele lepiej wypadł. Najgorsze jest jednak to, że wciąż nie wiadomo o co tak na prawdę chodzi. Czym jest Źródło, dlaczego Jackob go chroni, kim był ta babka co wykonała Jackoba, jak ma na imię jego brat, kto zniszczył wioskę(Smokey) i kim na prawdę jest obecny MiB? Było w odcinku kilka niezłych scen, ale ja czuję niedosyt. Aluzja do pierwszego sezonu natomiast fajna
Odcinek niby pokazuje początki, wiemy już, że to byli bracia, ale reszta? czym było to światło, skąd się ta babka ochraniaczka wzięła? nie wiadomo nic. Podobały mi się sceny na końcu jak Jacob układa martwych matkę i brata, a potem jak Jack i Kate ich znajdują. Ogólnie brakowało mi akcji teraźniejszej, powinni to jakoś przeplatać, a nie cały odcinek tyko Jacob, matka i brat.
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Co do samego odcinka, to uważam, że dopuszczalna jest dowolna interpretacja wydarzeń w nim zawartych. Ja upieram się przy stanowisku, że MIB jest złem wcielonym całego świata. Nie wiem tylko, co ma do tego jaskinia z tym całym światełkiem. Mam nadzieję, że pewny odpowiedzi zostaną udzielone, chociaż nie spodziewam się 100% wyłożonych rozwiązań.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Ale MIB był dobry, dopiero się zmienił jak Jacob wepchnął go do jaskini i przemienił się w Smokey. Poza tym wydaję mi się, że Smokey ma coś ze "starego" MIBa w sobie i dlatego chce się wydostać. Jakby ma jego świadomość?
Poza tym wydaję mi się, że Smokey ma coś ze "starego" MIBa w sobie i dlatego chce się wydostać. Jakby ma jego świadomość?
Ciało też. Było kilka scen, jak MIB chodził sobie w swojej normalnej postaci pośród żywych. Ah ja już nie wiem, co mam o tym wszystkich myśleć. Mam nadzieję, że chociaż te główne kwestie zostaną wyjaśnione.
HEJ. TO TA STARA PRUKWA ZAKOPAŁA STUDNIĘ I SPALIŁA WIOSKĘ ZABIJAJĄC WSZYSTKICH? CZYLI TO ONA BYŁA DYMEM? ALE SCHRZANILI TO WSZYSTKO. TYPKA ZARŻNEŁA KOBIETĘ PO PRODZIE,ILUŚ TAM LUDZI I JESZCZE GOŚCIA ,KTÓREGO UWAŻALA ZA SYNA (rozumiem , że wyspa go uzdrowiła) I BEZCZELNIE SIEBIE UWAŻAŁA ZA TE DOBRĄ.PRZEZ OSTATNI MIESIĄC OBEJRZAŁEM CAŁE 6 SERII OD POCZĄTKU I KILKA RZECZY FAJNIE SIĘ ŁĄCZY ALE OGÓLNIE DALEJ CZUJĘ SIĘ OSZUKANY Z TYM WSZYSTKIM.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p