Valentine's Day hits Seattle Grace with a bang when the roof of a popular romantic restaurant collapses and the doctors have to deal with the fallout. Derek continues to struggle in his new position as his busy shcedule takes its toll, while Meredith faces the pressure of being the chief's wife. Mark and Callie try to convince Sloan to do the right thing for her baby.
Data emisji: 11.02.2010
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
W końcu przyzwoity odcinek! Ostatnio kondycja Chirurgów bardzo podupadła. Słabe wątki z alkoholizmem Webbera, córką Sloana... mam poczucie, że ten odcinek trochę ciągnie w górę - może za sprawą Bailey i Lexie, których ostatnio było niewiele, a może dlatego, że wykorzystano piosenkę duetu The Swell Season "In these arms", którą bardzo lubię :-)
Oj. Ja tam nie narzekam. I tak kocham "Grejsów" Chociaż serial miał swoje lepsze i gorsze momenty.
Co do odcinka... Chociaż nie było dużo scen między moją ulubioną parą (Callie & Arizona) to odcinek zaliczam do udanych.
Bardzo się cieszę, że Bailey znalazła wreszcie kogoś z kim może się coś więcej rozkręcić
Miałem nadzieję, że wątek Sloan się wreszcie skończy. Aż tu nagle Mark z Callie chcieli adoptować dziecko. Bogu dzięki do tego nie doszło a córka Marka póki co zniknęła
Ciekawy był wątek o tym "trójkącie" restauracyjnym. Szkoda, że ten Emile nie przeżył...
Derek & Mer - Mr. and Mrs. Shepherd
No i wreszcie ułożyło się między Owenem, Christiną i Altman Świetna była ostatnia scena z nimi kiedy Altman zatrzymała ich mówiąc, że ma świetną uczennicę i że chce wszystko cofnąć odnośnie Owena.
słaby odcinek. Nawet jak na temat o walentynkach, Sloan uciekła, Mark nie będzie dziakiem adoptującym dziecko córki. Litlle Grey, Lexi - blondyna, w tych wlosach bardziej poważniej na kobiete wygląda, ale ja ona utapetowana dzisiaj była, aż się ten makijaż świecił - oczywiście wygląd ekstra. Derek nieźle musi zarabiać, nowym Lexusem się wozi... Po jego minie, tej sytuacji rannych w szpitalu widać, że on by raczej wolał na salo operować niż być na konferenjach itp. Markowi powiedział, że to jego marzenie, ale tak nie zbyt szczęśliwie mówił. końcówka odcinek widać Meredith jednak wybrała męża, nie operacje i jaka oburzona tytułem Dr. and Mrs. Shephard w aucie miała zarzuty, ale już powiedziała jak Derek będzie musiał jej to wynagrodzić taka cene to nic , heh pewnie teraz powstan\a bennery z spojrzeniem Dereka w lusterko
Lucas Scott napisał(a):Litlle Grey, Lexi - blondyna, w tych wlosach bardziej poważniej na kobiete wygląda, ale ja ona utapetowana dzisiaj była, aż się ten makijaż świecił - oczywiście wygląd ekstra.
A mi jakoś nie spasował ten nowy wizerunek. Ale to u mnie chyba kwestia przyzwyczajenia.
Odcinek sam w sobie był taki sobie, ale podobało mi się wiele wątków.
+ wyjazd Sloan - nie lubie jej, straszna była; poza tym wole starego Marka, kobieciarza, a nie tatusia... I niech nie waży się wracać do Lexie. Uf, dobrze, że Callie jednek nie będzie mu pomagała z tym dzieckiem.
+ MerDer - świetne! Szczególnie ostatnia scena w aucie.
+ trójkąt Cristina/Owen/Teddy - dobrze, że to już koniec (narazie). I polubiłem Altman.
+ nowy wizerunek Lexie! Genialnie wyglądała. I wogóle bardzo fajnie, że sie zaprzyjaźniła z tym kolesiem z Mercy West. I jak Tristan wspomniał, znów sie przespała z Alex'em - ja się cieszę.
+ Bailey!
+ Arizona na sali operacyjnej, te wszystkie aluzje.
Podoba mi się Lexie w blondzie. Fajna była sprawa z tym trójkątem i z kolesiem bez ręki Wiedziałam, że Mer w końcu pójdzie na to przyjęcie. Dobrze, że Sloan zniknęła, ale to na pewno jeszcze nie koniec, bo po co byłby w ogóle ten wątek córki. Chyba, że tylko po to, by rozdzielić Marka i Lexie.
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p