After the death of her husband, a bomber pilot, Madge Arwell and her two children, Lily and Cyril, evacuate to their uncle's home in Dorset. However, they discover that the caretaker is a strange individual in a jacket and bow tie. He has a present for them, a box that leads to a miraculous world. However, when Cyril goes through before Christmas morning, he finds himself in danger and the Doctor, Lily, and Madge go through to rescue him.
-----------------
Przyjemny odcinek chociaż zeszłoroczny specjal bardziej mi się podobał. Jednak trzeba przyznać że było efektownie - na początku niezłe wybuchy w kosmosie a potem II w.ś. Nieźle. Fajnie też wyszedł ten pokraczny mech i jak matka go sterowała świetna też była walka w kosmosie Doktora z kombinezonem Genialna scena jak Doktor jest prowadzony do TARDIS na początku odcinka kolejne spotkanie też niezłe jak oprowadzał rodzinkę po domu i nie przestawał gadać Końcówka dość przewidywalna że mąż przeżyję, ale podobało mi się. Takie to optymistyczne. Podobał mi się tez motyw lasu i ich transportu. Mothership Amy i Rory się pojawili na końcu Ciesze się bardzo szczególnie jak przypomnę sobie jak Pondówna go oblała pistoletem szkoda że River nie było ale na nią jeszcze przyjdzie czas. Teraz tylko wytrzymac 9 miesięcy do nowych odcinków
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników
Grupy społecznościowe
Reklama
ForumTV.pl to największe w Polsce forum ogólnoserialowe dla produkcji zagranicznych.
Najwięcej seriali na naszym forum pochodzi z USA, ale nie brak także kanadyjskich czy francuskich produkcji.
Podział na kategorie takie jak seriale fantasy,
kryminalne, a także coraz częściej poszukiwane:
seriale komediowe oraz historyczne zapewnia odnalezienie
konkretnego serialu.
Również użytkownicy forum przyjdą z pomocą, jeśli szukamy serialu z okresu dzieciństwa, a także zapomnianych produkcji.