During a day in the life of Princeton Plainsboro's Dean of Medicine, Dr. Lisa Cuddy, the inner workings of the hospital are seen through her eyes. This day proves to be especially trying as Cuddy wrestles with myriad hospital issues and staff disputes that test her perseverance and skills as an administrator, all while juggling issues in her personal life.
Data emisji: 08.02.2010
Pierwszy taki odcinek z punktu widzenia Cuddy. Trzeba przyznać, że ma ciężki kazdy dzień, tyle spraw na głowie i duże dziecko aka House, które co chwile coś innego wymyśla
Odcinek był ciekawy, ale i tak wolę te, gdzie są ciężkie przypadki i całość team House i House jest. Ale fajnie tak raz po 5 sezonach taki odcinek - odskocznia
Początek, lol Cuddy nieźle wygimnastykowana i włóżku Lucas tempa jej nei dotrzymał
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Bardzo fajne odejście od typowych odcinków z przypadkiem. Ciekawy jestem czy teraz będą tak z każdym bohaterem robić. Wilson i Cuddy już byli, teraz czas na Chase'a, 13-stkę i resztę? Trzeba przyznać, że Cuddy miała strasznie ciężki dzień, ale dała radę wywalczyć kontrakt i zamknąć wszystkie sprawy. Zdecydowanie najlepszy numer był z tą Gail, świetny "kwiatuszek". W tle też się trochę działo, zakład House'a z malarią, recepta na mleko lekiem na raka, pozew kolesia, któremu przyszyli kciuka. Na podsumowanie: Lisa Cuddy rządzi!
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Odcinek poświęcony Cuddy wypadł nieźle, bardziej mi się podobał od tego z Wilsonem. Negocjacja kontraktu fajna, była napięcie, jednak jak eLMaQ bardziej mi się podobał wątek Gail. Dobre było to co House powiedział o niej - "może się kiedyś przydać" Szkoda tylko, że nie pokazali Lucasa i Grega razem na śledztwie Leczenie raka malarią albo kobiecym mlekiem? Fajne House miał fajny salon masażu Szkoda, że czeka nas teraz przerwa...
Czesiek_PL napisał(a):House miał fajny salon masażu Szkoda, że czeka nas teraz przerwa...
O rzeczywiście, zapomniałem wspomnieć o masażu.
Tekst odcinka: Cuddy: Ona nie masuje ci nogi. House: Ale będzie...W końcu.
Przerwa? A jak długa?
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Czesiek_PL napisał(a):Nie mam pojęcie. A przerwa chyba jest bo nigdzie nie mogę znaleźć daty emisji następnego odcinka
No ja właśnie też szukałem, na wiki, na głównej stronie FOX'a, w googlach, nigdzie nie ma info. Mam nadzieję, że to będzie tylko tygodniowa przerwa.
NIE, NIE, NIE. Tragicznie nudny odcinek. Nic śmiesznego właściwie nie było, ciekawego - tym bardziej. Odcinek o Wilsonie też był tragiczny. Nie podobało mi się. Dislike.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p