Ogłoszenia
Najlepszy serial wszech czasów - rankingi i głosowanie -
głosuj
Pobieraj seriale z sieci -
download
Jaki serial polecasz? -
napisz
Najlepsze seriale Wg filmweb.pl -
zobacz
Zobacz kto zdobył
Złote Globy 2009
6x11 - The Down Low • peb, rapidshare
dodano 12 sty 2010, o 14:49
Odcinek komiczny, dramatyczny i jeszcze promował nadchodzący sezon 24 i dlatego wyszło bardzo dobrze. Sam przypadek taki sobie, ale postawienie w roli pacjenta gliniarza pod przykrywką niezłe. I jeszcze na końcu zginął. Mocne i niespodziewane. Relację gliniarz/handlarz-przyjaciel ciekawe.
House i Wilson gejami

Normalnie świetne sceny szczególnie te Grega z Norą, ale oświadczyny w wykonaniu Wilsona rozłożyły mnie

Trzynastka, Taub i Foreman próbowali wkręcić Wilsona, a skończyło się na tym że to on ich wyrolował. Dobre było jak Greg powiedział im, że wie że oszukują Foremana a tamci się tak na niego spojrzeli

Chase w krórtkich włosach wygląda głupkowato.
Aluzja do 24 świetna. "Przesłuchanie" przez Grega handlarza na sali operacyjnej i jeszcze ten monitor. Prawie jak CTU

I to jak wydarł się na niego, że chcę narkotyki i potem porównał się do Jacka Bauera
tlen: b-a-t-i
dodano 14 sty 2010, o 14:18
Zapomniałam się podzielić wrażeniami przez ten nadmiar zajęć -.-
No, jestem bardzo zadowolona

Porzucenie wątku telenowelicznego cieszy mnie wybitnie. Motywy świetne: i gejowskie, i akcje z tą laską, i oświadczyny, i wkręcanie Foremana z kasą

Przypadek zakończony śmiercią też zacny

Takie odcinki to ja rozumiem!
Oglądane/obejrzane: Veronica Mars, Xena, Dr House, Desperate Housewives, Reaper, Dead Like Me, True Blood, SexAndTheCity, Firefly, Heroes, GossipGirl, 90210, Flash Forward, SG-1, Dexter, Prison Break, Supernatural, Friends, Lost, TheIT Crowd, VampireDiares, 10Things I Hate About You , LieToMe, Glee, Ghost Whisperer, Robin Hood, Cleopatra 2525, Popular, Hercules, Young Hercules, Fugitive, Little Britain, The Nanny, Daria, X-Men, X-Men: Evolution, Wolverine and the X-Men, The Lost Room, Valentine
Jesteś uploaderem?
Dlaczego hostujesz pliki na rapidshare skoro hotfile oferuje wysokie stawki za pobieranie twoich plików!
Obecnie wszyscy przechodzą na hotfile z prostej przyczyny. Zamiast punktów możesz zbierać prawdziwe pieniądze. Ponad 10$ za 1000 pobrań. Mało? Przekonaj się sam i dorabiaj jako uploader serwisu hotfile.com - więcej informacji
precyl • darkwarez • download • peb.pl • rapidshare
dodano 15 sty 2010, o 13:24
Jest już ten odcinek..ja teszzz chceeeeeeeee ..

Wescie dajcie do downloadu albo podajcie linka skad mozna pobrac ..

Nie bądzicie samolubami ..
tlen: b-a-t-i
dodano 17 sty 2010, o 00:57
Na torrencie promocja ;]
Oglądane/obejrzane: Veronica Mars, Xena, Dr House, Desperate Housewives, Reaper, Dead Like Me, True Blood, SexAndTheCity, Firefly, Heroes, GossipGirl, 90210, Flash Forward, SG-1, Dexter, Prison Break, Supernatural, Friends, Lost, TheIT Crowd, VampireDiares, 10Things I Hate About You , LieToMe, Glee, Ghost Whisperer, Robin Hood, Cleopatra 2525, Popular, Hercules, Young Hercules, Fugitive, Little Britain, The Nanny, Daria, X-Men, X-Men: Evolution, Wolverine and the X-Men, The Lost Room, Valentine
dodano 17 sty 2010, o 19:50
Be ironic moze jakies serwer bo nie moge natrafic??;)
Ulubiony serial: Battlestar Galactica
dodano 18 sty 2010, o 22:10
Be Ironic napisał(a):No, jestem bardzo zadowolona

Porzucenie wątku telenowelicznego cieszy mnie wybitnie. Motywy świetne: i gejowskie, i akcje z tą laską, i oświadczyny, i wkręcanie Foremana z kasą

Przypadek zakończony śmiercią też zacny

Takie odcinki to ja rozumiem!

Wszystko podkreśliłaś jak trzeba

Również jestem zadowolony z tego odcinka. Wreszcie
-
- 6x11 04.00 pm - 05.00 pm
sufer » 3 mar 2007, o 17:45
- 5 Odpowiedzi
- 815 Wyświetlone
- Ostatni post mateusz698

24 lut 2008, o 22:30
Sezon 6
-
- 6x11 - Gone
Czesiek_PL » 4 paź 2009, o 19:42
- 0 Odpowiedzi
- 202 Wyświetlone
- Ostatni post Czesiek_PL

4 paź 2009, o 19:42
Sezon 6
-
- 6x11 - If...
Chris » 19 gru 2009, o 13:25
- 8 Odpowiedzi
- 739 Wyświetlone
- Ostatni post A-nka

22 sty 2010, o 19:41
Sezon 6
-
- 6x11 Justice
sufer » 15 sty 2007, o 23:31
- 16 Odpowiedzi
- 1004 Wyświetlone
- Ostatni post Chris

21 maja 2009, o 14:58
Sezon 6
-
- 6x11 - Prometheus
tlen.exe » 4 paź 2009, o 05:14
- 0 Odpowiedzi
- 61 Wyświetlone
- Ostatni post tlen.exe

4 paź 2009, o 05:14
Sezon 6
Powrót do Sezon 6
Sprawdź 6x11 - The Down Low w internecie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download: rapidshare, napisy, megaupload, peb.pl, chomikuj, filmweb, torrent
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, fileupload, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, odsiebie.com, megashares, peb.pl, filefactory, hotfile
znajdziesz tutaj napisy, odcinki seriali, soundtrack
formaty: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
oraz takie seriale jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com,ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p