A drug dealer collapses in the middle of a sale, and his partner takes him to the hospital clinic for treatment. House soon realizes what they do for a living, and Mickey collapses again. The patient refuses to give up any information about his past, and House is determined to get at the truth. Meanwhile, Foreman learns that his teammates are all making more money and tries to negotiate with Cuddy. And House and Wilson vie for the affections of an attractive neighbor, only to discover that she believes they're homosexuals living together.
Data emisji: 11.01.2010
Odcinek komiczny, dramatyczny i jeszcze promował nadchodzący sezon 24 i dlatego wyszło bardzo dobrze. Sam przypadek taki sobie, ale postawienie w roli pacjenta gliniarza pod przykrywką niezłe. I jeszcze na końcu zginął. Mocne i niespodziewane. Relację gliniarz/handlarz-przyjaciel ciekawe.
House i Wilson gejami Normalnie świetne sceny szczególnie te Grega z Norą, ale oświadczyny w wykonaniu Wilsona rozłożyły mnie
Trzynastka, Taub i Foreman próbowali wkręcić Wilsona, a skończyło się na tym że to on ich wyrolował. Dobre było jak Greg powiedział im, że wie że oszukują Foremana a tamci się tak na niego spojrzeli
Chase w krórtkich włosach wygląda głupkowato.
Aluzja do 24 świetna. "Przesłuchanie" przez Grega handlarza na sali operacyjnej i jeszcze ten monitor. Prawie jak CTU I to jak wydarł się na niego, że chcę narkotyki i potem porównał się do Jacka Bauera
Zapomniałam się podzielić wrażeniami przez ten nadmiar zajęć -.-
No, jestem bardzo zadowolona Porzucenie wątku telenowelicznego cieszy mnie wybitnie. Motywy świetne: i gejowskie, i akcje z tą laską, i oświadczyny, i wkręcanie Foremana z kasą Przypadek zakończony śmiercią też zacny Takie odcinki to ja rozumiem!
Oglądane/obejrzane: Veronica Mars, Xena, Dr House, Desperate Housewives, Reaper, Dead Like Me, True Blood, SexAndTheCity, Firefly, Heroes, GossipGirl, 90210, Flash Forward, SG-1, Dexter, Prison Break, Supernatural, Friends, Lost, TheIT Crowd, VampireDiares, 10Things I Hate About You , LieToMe, Glee, Ghost Whisperer, Robin Hood, Cleopatra 2525, Popular, Hercules, Young Hercules, Fugitive, Little Britain, The Nanny, Daria, X-Men, X-Men: Evolution, Wolverine and the X-Men, The Lost Room, Valentine
Oglądane/obejrzane: Veronica Mars, Xena, Dr House, Desperate Housewives, Reaper, Dead Like Me, True Blood, SexAndTheCity, Firefly, Heroes, GossipGirl, 90210, Flash Forward, SG-1, Dexter, Prison Break, Supernatural, Friends, Lost, TheIT Crowd, VampireDiares, 10Things I Hate About You , LieToMe, Glee, Ghost Whisperer, Robin Hood, Cleopatra 2525, Popular, Hercules, Young Hercules, Fugitive, Little Britain, The Nanny, Daria, X-Men, X-Men: Evolution, Wolverine and the X-Men, The Lost Room, Valentine
Be Ironic napisał(a):No, jestem bardzo zadowolona Porzucenie wątku telenowelicznego cieszy mnie wybitnie. Motywy świetne: i gejowskie, i akcje z tą laską, i oświadczyny, i wkręcanie Foremana z kasą Przypadek zakończony śmiercią też zacny Takie odcinki to ja rozumiem!
Wszystko podkreśliłaś jak trzeba Również jestem zadowolony z tego odcinka. Wreszcie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p