Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Szkoda tylko że Oliver i ekipa chwilowo znikną z serialu bo wyjechali likwidować zakłady LuthorCorp związane z 33.1. Pozatym komentarz Clohe na końcu "do you know you have pretty amazing friends Clark Kent" i mina Chloe.
Albo też motyw z tym jak Lionel krył Clarka przed Lexem to mi się spodobało.
Ostatnio edytowano 20 sty 2007, o 12:40 przez sufer, łącznie edytowano 1 raz
Świetny odcinek, bardzo mi się podobał. Cały ten pomysł Justice League był fajny:) Miło było zobaczyć Barta i AC jeszcze raz, Bart był smieszny z tym swoim flirtowaniem z Chloe:D A AC z tym komentarzem o spodniach:D
Bardzo były fajne te sceney jak ekipa razem pracowała i potem jak wychodzi a za nimi ten wybuch.
Super, ze Chloe była ich komputerkiem:D )
Urocza Scena Clark/Chloe/Lois na początku:D
Scena zerwania swietna. To był chyba pierwszy raz kiedy Lois był taka zraniona i taka bezbronna. Żal mi jej było, ale ciesze się, ze i taka stronę Lois pokazano.bedzie brakowało olivera, polubiłam go.
Odcinek ogladalam juz dawno, ale nie skomentowalam, wiec musze to zrobic teraz Bardzo mi sie podobal, bylo w nim duzo akcji i przyjemnie sie ogladalo. Co do spinoffu to zgadzam sie, ze mogloby byc ciekawie Rozmieszyli mnie czlonkowie Justice League jak stwierdzili, ze ukrywanie sie chyba troche im nie wychodzi
No i zerwanie Lois i Olivera bylo smutne, chociaz jako wierna fanka Clois nadal czekam na rozwoj wypadkow miedzy nimi
przykre było to zerwanie Olivera i Lois, ponieważ lubiłam ich razem i też samego olivera. Wnosił coś nowego do serialu, ale wiedziałam, ze to ma taki finał, wiec jakos z tym przezyję:) Zgadzam się Ania, ze teraz trzeba czekać na rozwój wypadków pomiedzy Clarkiem i Lois;)
Kolejny znakomity odcinek Smallville. Oby tak dalej pociągnęli. Naprawde serial jest bardzo dobry. Liga Sprawiedlywch powstała - Cyborg, Aquaman, Superman, Green Arrow i Flash. Szkoda, że tylko jeden odcinek i uciekają, ale byłoby za dużo osób. Akcja z 33.1 świetna, wybuch i cała piątka razem idzie.
Lois/Oliver sie skończyło, szkoda przede wszystkim Lois...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p