Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Fajnie pokazali jak Jin u Keamego wylądował, a potem Sayid Myślałem, ze Keamy potrafi walczyć jednak No i widać pracował dla samych milionerów, Widmore, Paik
Oj po ostatnich 3 odcinkach kolejny słaby...- porównując co 9 odcinka oczywiście... Zaciekawilo mnie to co powiedział Flocke, że gdyby mógł "przelecieć, przemieści się" na drugą wyspę to dawno by to zrobił" - więc może nie potrafi nad wodą w postaci dymku być...?
Mikhail - nazwisko zostało wymienione przez Martina, pracował dla Widmora, że go znają?
Tekst odcinka Miles: rozumie co mówimy po angliesku, ale nie potrafi mówić po angielsku, i My to mamy kupić? Frank: spytaj kolesia, który potrafi rozmiawiać ze zmarlymi
Końcówka mnie zbiła całkiem z tropu. Desmond? Po co on Widmorowi - o tą paczką był napewno w odcinku, ale do czego on mu jest, lub Jinowi? tego nie czaje...
Wbrew powyższym opiniom i większości recenzji na necie mi ten odcinek bardzo dobrze się oglądało. Za Kwonami też nie przepadam, ale tutaj ich historia była całkiem ciekawe. Już na początku mały szok - nie są małżeństwem czyli tutaj Sun jednak nie zna angielskiego. ATL mi się bardzo podobało - Keamy miał sprzątnąć Jina na zlecenie Paika, a nie zrobił tego bo jin mu nie zapłacił Tak ciężko przelać pieniądze na konto? MIchail był dla mnie zaskoczeniem, ten również znalazł sobie robotę poza wyspą jednak dobrze się to dla niego nie skończyło. Sun w ciąży i została postrzelona. Liczę, że pojawi się w następnym odcinku.
Akcja na wyspie też dobra. Sun jako jedna z nielicznych nie ufa Flockowi. Dobrze, przynajmniej ta jest wystarczająco inteligentna A to że nie umie mówić po angielsku to mi się nawet podoba.
Znowu pokazali Room 23 i te prezentację do prania mózgu
Ciekawe co chcę Widmore od Jina. Niby chodzi mu o powstrzymanie Czarnego, ale coś się za tym jeszcze kryję. Ciekawe czy będzie szukał Swana czy Orchidei. A może coś jeszcze innego kombinuję? Bo plan to on ma.
Desmond się pojawił! Tylko czemu? Co Widmore chcę od niego. Może chodzi o to, że przeżył wybuch Łabędzia? Nieźle zakręcone.
Jack powiedział, że wpakuje Kwonów do samolotu i pozwoli im odlecieć - czyżby zdecydował się zostać?
Said mnie denerwuję. W tym sezonie przestałem go lubić. Chociaż gra świetnie jak powiedział że już nic nie czuję. Mam tylko nadzieje, że nie uda mu się odbić Desmonda.
Zaciekawilo mnie to co powiedział Flocke, że gdyby mógł "przelecieć, przemieści się" na drugą wyspę to dawno by to zrobił" - więc może nie potrafi nad wodą w postaci dymku być...?
Mi się wydaje, że jemu chodziło o opuszczenie wyspy. Jacob go tam trzymał, żeby zło się nie rozprzestrzeniało na całym świecie. Korek w winie był wyspą, więc pewnie gdyby mógł sobie tak po prostu przelecieć z jednej wyspy na drugą, to by dawno wyspę opuścił na zawsze.
Said mnie denerwuję.
Ale to nie jest już Sayid. Tak samo jak Claire i Locke.
[quote][ATL mi się bardzo podobało - Keamy miał sprzątnąć Jina na zlecenie Paika, a nie zrobił tego bo jin mu nie zapłacił/quote]
Cała ta akcja mnie nieźle ubawiła. Człowiek przyjmuje zlecenie na eliminację, a "obiekt" sam przywozi zapłatę, pomaga w całej sytuacji i jeszcze dziękuje. Bezcenne
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p