House, Cuddy, and Wilson go to a medical conference and meet an old friend, while the team deal with a girl whose appendages have swollen but she refuses to tell them the truth about the events leading up to her illness.
Data emisji: 09.11.2009
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Przypadek nudny, rozwiązanie jak zwykle niespodziewane. Jednak oczekiwałem czegoś mocniejszego po przerwie. Pacjentka była głupią nastolatką i w ogóle nie przejąłem się jej przypadkiem i historię. Bardziej podobały mi się sceny z Housem na konferencji. Nie dość że znowu naćpał Wilsona to jeszcze wygłodził za niego wykład.
Sceny z Cuddy fajne. Mniej fajne jest to że spotyka się z Lucasem. Chociaż fajnie jest go znowu zobaczyć, oby się częściej pojawiał. Dziwne tylko że Greg tak dobrze to zniósł.
Impreza w stylu lat 80 świetna. I to przebranie House'a
Chase powiedział Cameron o Dibali! To mnie zaskoczyło. To co teraz? Będzie go wspierać zy od niego odejdzie? Liczę na to pierwsze. Przynajmniej nie będzie go już podejrzewać o romans.
DLACZEGOOOOOOOOOOOOOO? Szlocham okrutnie i łzy wylewam rzewne. Autentycznie popłakałam się na scenie z balem. Time after time mi się dodatkowo z VM skojarzyło. Nie może tak być, Cuddy i House są dla siebie stworzeni. Muszą się zejść w końcu i tyle. Motyw House'a na konferencji w ogóle przezabawny cały. Dużo zacnych żartów Wyciąć sceny w szpitalu i odcinek byłby naprawdę fajny. Cameron nigdy nie lubiłam, jej gniewna wersja drażni mnie jeszcze bardziej.
Odcinek jak zwykle fajny, choć już chyba staje się normą, że historia pacjenta jest odsuwana na dalszy plan, a najważniejszym wątkiem jest wątek House'a Denerwuje mnie już też ten schemat, że House z kimś gada i nagle doznaje olśnienia co dolega pacjentowi. Ileż razy można tak rozwiązywać przypadki? Nie lubię też tego detektywa - jakos nie trawię tego aktora. Tym bardziej żal mi House'a. I w sumie dziwię się, że tak spokojnie przyjął tę gadkę tego detektywa.
Pluszu napisał(a):Kurde co jest z tym numerowaniem ?
w dziale download sciagnalem odcinek 4, a to byl 5... 5 za to w ogole nie ma Pozniej sciagam 6 a to 7..... ehh
Czasami 6x01 jest oznaczany jako dwa odcinki (bo był dwugodzinny), dlatego późniejsze odcinki mogą być poprzesuwane
No, żeby nie zostać oskarżoną o offtop: Dużo śmiesznych scen - dobrze, bo 6 sezon w takie nie obfituje niestety. Odcinek nawet niezły, tylko pacjenta niezbyt dużo (z tego co pamiętam )
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
Pobierowo Pobierowo, Polskie Morze. Basen, Sauna SPA Rekreacja24h 801 006 500 z kom. spanie24.net
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p