--------------- Ojeju... Jeszcze nie ochłonąłem... NAJLEPSZY ODCINEK DOCTORA WHO! Jeju, wzystko mi się podobało... Melody Pond to River... Więc ojcem będzie pewnie Doktor. No i ogólnie jak wszyscy ci kosmici pracowali razem. Płakać mi się chce, może jak ochłonę to coś więcej napiszę.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Genialne! Uwielbiam najnowsze wcielenie Doktora i Moffata u sterów! I oczywiście River i love story Roryego i Ameli. Zbieranie drużyny przez Doktora cudowne i jeszcze Rory w kostiumie Centuriona. Ciesze się, że zobaczyliśmy starych znanych kosmitów. Szkoda tylko, że nie było Jack bo ten odcinek był idealny na jego powrót. Liczę jednak że jeszcze go zobaczymy. Oby
Wiedziałem! Tzn domyślałem się że River okażę się córką Pond. Świetnie to wyszło. I ma jeszcze w sobie geny Władcy Czasu. Cudownie Teraz czekać tylko aż uda się ją uratować. Tylko kiedy to nastąpi? Oby w następnym odcinku I pewnie jak ją spotkamy zabije tego dobrego człowieka. Tylko kto to będzie? Rory? Nie zdziwiłby się.
Podoba mi się motyw z Doktorem wzbudzającym lęk. I to że on jest tego nieświadomy
Fajna scena z gejowskim małżeństwem a Anglii albo wszystko dotyczące dziecka i Doktora i jak się okazało że mówi po niemowlęcemu
Teraz ta głupia przerwa kilkumiesięczna.Oby serial wrócił już we wrześniu. A w międzyczasie Torchwood
Jeju, wzystko mi się podobało... Melody Pond to River... Więc ojcem będzie pewnie Doktor.
Obejrzyj jeszcze raz ojcem jest Rory i nie ma tutaj najmniejszych wątpliwości
ŚWIETNE! Jak zawsze zresztą. Sprawa z ciałami genialna i w ogóle poplątanie z pomieszaniem wyszło jak zwykle kapitalnie. Uwielbiam Doctora za te zwroty akcji. I za tą niesamowitą historie!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p