Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
No i kolejny dobry odcinek po porażce z Kate. Jack ma syna, czyli to co matką jest Sarah? No, bo z kim on by niby był jak miał lecieć do sydney po ojca to miał z Sarą jakies problemy w odcinku jak całował się z tą sexy ciemno włosą Roberta czy jakoś tak? Kolor włosów po nim, ale oczy Sarah miała brązowe? Kurcze w takim stanie nas zostawili... Kolejna ciekawości Dogen ma/miał syna również i poznali się, ciekawe. No, ale to inne linie czasowe, więc na wyspie się nie znali.
Wątek z latarnią - bardzo interesujące jak w tych lustrach pojawił się dom Jacka i wcześniejszy też jakiś był. Jack ma odegrać dużą rolę wg. Jacoba? Oj coś mi się wydaje, że zapowiada się na Flocke vs Jack...?
Claire - nieźle ją zrysowało... Jinn zmieniał wersje z Aaronem co chwile żeby przeżyć
To nie John, to mój przyjaciel ostatnie słowa Claire mnie rozłożyły, ale tego akurat można się było spodziewać. Niestety jest ona opętana, szkoda bo lubiłem starą Claire. Chociaż fajnie wygląda z tymi poczochranymi włosami Nie mogę się doczekać jej konfrontacji z Kate i ciekawe jak zareaguje na to, że Aaron jest poza wyspą.
Alternate timeline dobre bo od początku zaszokowało - czemu Jack ma syna i z kim? Może i z Sarah, ale równie dobrze mógł jej tutaj nie spotkać. Ciekawi mnie również sprawa tego wyrostka, przecież normalnie był operowany na wyspie przez Juliet. Czyżby oznaczało to w oryginalnej wersji spotykał Jackoba wcześniej i jakoś lecząco na niego oddziaływał(tak jak uzdrowił Locka po upadku), a tutaj miał wyrostek bo go nie spotkał? Dogan też interesujący i jeszcze wspomnienie o Claire.
Akcja na wyspie dobra, ale więcej oczekiwałem po latarni. Jackob zwierciadłami obserwował swoich kandydatów, a jack to wszystko zniszczył. Na początku myślałem że Widmore wraca na wyspę, ale równie dobrze może to być zmyła a chodziło tylko o manipulację Jackem i Hugiem. Szkoda tylko, ze Hurley nie przekręcił tego koła na 108...
Hugo miał kilka świetnych momentów: - pierwsze spotkanie z Jackobem - jego rozmowa z Doganem jak mówi do niego że jest kandydatem i może robić co chcę - konspiracja z Jackem jak mu mówi żeby za nim szedł - gra w kółko i krzyżyk z Milesem - rozmowa o trupach, że to mogą być oni z przeszłości
Jaskinie, inhalator Shanon i trumna ojca Jacka to fajny motyw z starszych sezonów. Więcej takich smaczków.
Ciekawe co teraz się stanie. Jin wprowadza Claire i Locka do świątyni którzy urządzają masakrę? A może spotykają Kate po drodzę? Obydwie opcję są interesujące. Albo reunion Kwonów i konfrontacja Illany z Fake Lockem?
Jak dla mnie był to jak na razie najgorszy odcinek z 6 sezonu, co nie znaczy, że był zły. Motyw z Latarnią fajny i znowu pojawiły się liczby. Hugo w roli przewodnika wymiatał. "Jestem kandydatem i mogę robić, co chcę." I jednak Claire jest pod władzą "Dymka", niestety... Świetne wejście Locke'a na końcu odcinka. Timeline z Jackiem był nudny, jedyną fajną rzeczą było spotkanie Dogena.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
W sumie nic takiego w odcinku sie nie wydarzyło, ale dobrze się oglądało. Claire wtf pranie mózgu jej zrobili, ciekawe dlaczego chciałaby zabić Kate za zaopiekowanie się Aaronem, takie to złe?
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Nie wiem czy Jack ma jakieś znaczenie, ale niezmiernie mnie wkurza, bo jak zwykle myśli tylko o sobie. Co z tego że przy lustrze jest wymienionych kilka imion, istotne jest, że on widzi swoje. Nie wiem czy Jacob ma jakieś plany wobec niego, ale wg mnie Jack jest za impulsywny, żeby być liderem. Śmiać mi się chciało jak Hurley go próbował przekonać...najpierw nie, ale jak powiedział You have what it takes, to Jack oczywiście już leci.
Mi się wydaje, że matką Davida będzie albo Sarah albo Juliet. Są teorie że matką jest Kate, ale po pierwsze się nie znają - nie licząc lotu i jak Kate mu ukradła długopis - a po drugie jest za młoda. A ten cały wyrostek to może być właśnie nawiązanie do Juliet, ale pożyjemy zobaczymy. Nie wiem czy ta kwestia w ogóle jest istotna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p