pobierz plik w całości
O tym, że Jack i Claire są rodzeństwem wiadomo już wcześniej, to Jack dowiedział się o tym dopiero w 5 sezonie.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Oczywiście ze spóźnieniem. Odcinek taki sobie... Było dużo niedorzecznych sytuacji (z Kate w alternatywnej rzeczywistości - jak znalazła warsztat, Claire itd.), ale to w końcu Lost. Choć i tak wolałem to oglądać niż żałosne rozmowy Jacka...
Na wyspie też sie nic nie działo; Sawyer płacze, Sayid leży i kwiczy, a tylko Jack jest w pełni sił i zadaje pytania, na które i tak odpowiedzi nie usłyszy. Wogóle zdziwiłem się, że ten koleś ze Świątyni mu powiedział, że to trucizna. Wcześniejsze odpowiedzi to "nie mamy czasu" itd.
Claire na końcu wielkim zaskoczeniem nie jest. Ale się ciesze. Mam tylko nadzieje, że nie będzie drugą Danielle.
Mi się odcinek podobał, chociaż Kate latająca z kajdankami po mieście była durna. Podobały mi się sceny Kate/Claire.
Sceny piegania po jungli na Saywerem, po co to? Żeby się dowiedzieć, że Saywer chciał się oświadczyć Juliet... ? No wiemy już czemu Kate wróciła na wyspie, nie dla niego tylko Claire (jesli to prawda), a nie do Saywera, więc fanie Jate moga się cieszyć, a Skate płakać heh
W tej scenie Sawyer też powiedział, że nie chciał być sam - zrozumiałam to tak, że był z Juliet, bo był samotny, bo nikogo nie miał. A nie wiem o co chodzi Ci z fanami Jate i Skate, bo też nie wróciła dla Jacka. lol Pomijając już fakt, że Jack chciał wymazać ich całą historię, bo ją stracił. Poza tym zatrzymała Aarona, bo Sawyer jej złamał serce. Wróciła przede wszystkim dla Claire - przynajmniej tak twierdzi - a czy miała jeszcze inną motywacje, czas pokaże.
To jakoś przegapiłem fakt, że Claire i Jack są rodzeństwem
To było przed 5 sezonem. We flashbacku Claire, jak jej matka jest w szpitalu, pojawia się Christian.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p