Bree is upset when Karl is on a date with another woman at a restaurant, but she is unable to say anything, as she is with Orson. Danny, the Bolen son, is released from custody, but Susan sparks a war with the family when she isn't finished dealing with them. Ana becomes an instigator of Gabrielle's when she plans on seducing John after he returns.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Baardzo dobry odcinek, lepszy od poprzedniego. Czyli Bolenowie nie są naprawde Bolenami... Tylko po co już nam to powiedzieli...? Nie za wcześnie? Ja już mam teorie kim oni są, oczywiście tylko teorie.
Susan była wkurzająca w tym odcinku, ale podobała mi się ostatnia scena, w któej pomagała Angie. I wogóle narracja była świetna (jak zawsze praktycznie).
Tom na kolacji. Mam nadzieje, że Carlos nie wyrzuci Lynette. Najlepsze były reakcje dzieci.
Denerwują mnie niektóre przesadzone sceny komediowe jak np ta kiedy Bree wylewa na parkiet oliwę, a Orson i partnerka Karla się przewracają. W Desperatkach wolę inny rodzaj humoru.
Wydaje mi się, że powrót Johna zaowocuje kolejny konflikt między Gaby a, Aną
Tom na kolacji był świetny chociaż sceny z tym przelewaniem wina średnio mi podeszły. Dobry był jego tekst o cyckach Gaby Reakcje dzieci na wieść o ciąży Lynette rzeczywiście najlepsze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p