Several weeks after her near-death experience, a recovering Izzie returns to work. Meanwhile, nervous that there will be layoffs in the hospital in the wake of an announcement from the Chief, the Seattle Grace residents compete to survive the cuts, including Cristina, who attempts to work alongside Arizona in pediatrics. And Bailey and Alex's patient's already complex case is further complicated by her schizophrenic son.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
No wreszcie jakiś odcinek który nie pozwolił mi na robienie 100 innych rzeczy oglądając go. Medyczne przypadki które dawno nie były tak ciekawe + jeszcze te zwolnienia + rola Izzie jakiej dano nie uświadczyliśmy Richard za bardzo świruje ale na szczęście Derek odwala za niego robotę.
Ten odcinek naprawdę podniósł poziom kiepsko zaczynającego sie sezonu!
Oglądam: Brothers & sisters, Grey's anatomy, Desperate housewives, Ugly Betty, Gossip girl, 90210, Melrose place, One tree hill, Glee, Flash forward. Oglądałem: Roswell, Dirty sexy money, Cashmere mafia, Twin peaks, Dawson's creek, Private practice.
Świetny odcinek. A scena na boisku po prostu boska. Brakowało tylko Izie i Alexa Szefowi odwala, z jednej strony mu się nie dziwię ale z drugiej zaczął mnie wkurzać. Christina + pediatria = wielki LOL bądź co bądź ale ona mi do dzieci nie pasuje Dobrze, że Callie zostaje. Mam nadzieję, że szef przyjmie ją spowrotem.
Cristina zawładnęła tym odcinkiem . Mimo, że widziałam już w sneak peeku scenę z Mr. Bearem to i tak nie mogłam ze śmiechu
W ogóle ta cała paranoja z powodu zwolnień była śmieszna.
Końcowa scena gry w baseball bardzo fajna
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Ale genialny odcinek, jeszcze lepszy od premiery. Kocham Arizone. Jak sie ciesze, że Callie wróci do SGH. Wogóle one mają świetne sceny i rozmowy. Arizona jest teraz moją ulubioną bohaterką chyba.
Lexie też świetna. Początek z krwią - Albo ten płacz na końcu.
Izzie/Alex - sweet, on jest jej pielęgniarką. Bardzo ładnie to rozwineli.
Cristina - duży LOL. Świetne miała sceny na pedriatrii z Arizoną... Albo jak oddała swój pudding Lexie.
Ostatnia scena świetna, chciałbym, żeby kiedyś tak cała ekipa (brakowało Alexa, Izzie, Callie, Arizony, Bailey) zagrała; najlepiej w ostatnim odcinku.
O LOL, Christina przeszła samą siebie jak zaczęła wrzeszczeć jak niedźwiedź. Jeszcze raz LOL. Ona po prostu wymiatała w tym odcinku.
Iz and Alex na prawdę uroczo w tym odcinku, szczególnie jak była 14 i po sobie jechali. ^_^ Co do Iz jeszcze, baardzo uroczo wygląda w tych krótkich włoskach! A ja mam taką słabość do krótkich włosów...
Akcja ze zwolnieniami i połączeniem ostra, Szef się boi po prostu wyjść i powiedzieć cokolwiek. ;] No i Derek ładnie się zachowywał w stosunku do pracowników.
No i ostatnia scena, na boisku, faktycznie miła i w ogóle przyjemna. Ale może nie przesadzajmy, Bailey to tam raczej nie pasuje. Arizona też słabo...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p