Time has passed... Everyone is struggling after losing one of their own and are turning to any distraction they can find. Meredith and Derek seem to be consummating their marriage anywhere and everywhere, while Cristina and Owen have been instructed to abstain from sex by Dr. Wyatt.
Data emisji: 24.09.2009
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Omg, szczerze to ta części była lepsza od poprzedniej jednak. Więcej się działo. Ten chłopak i dziewczyna dali radę. Szef trafił do szpitala pod ostrze Torez, nice. Ale Najbardziej rozwaliła akcja z połączeniem szpitali... No i jeszcze jedna sprawa, Derek i Mer i ciągły seks. I ogólnie ten odcinek był fajnie zrobiony, każdy był lektorem, każdy coś powiedział, każdy w końcu zakumał że G. nie żyje...
I miałem rację. Drugi odcinek o wiele lepszy od pierwszego. Zamknął tą całą historię w jedno. Nie ma już żalu po George'u, wszyscy podążyli naprzód. Alex wreszcie się wyżalił Izzie, Meredith wreszcie się wypłakała, do Christiny dotarło, że O'Malley nie żyje. Może po pierwszym odcinku narzekałem, że to nie są Ci sami Chirurdzy. Po części to prawda ale chyba brakowało mi tej zgranej paczki... Grey's Anatomy to jeden z tych seriali od których zaczynałem. Mój ulubiony. Pierwszy odcinek nie zachwycił, był inny, smutny, odszedł jeden z głównych bohaterów. Może i musiał mieć taki klimat, który nie wszystkim musiał się spodobać... Lecz drugi domknął całość, z czego jestem zadowolony
Skomentuję tu oba odcinki, żeby nie pomieszać co było w którym
Wg mnie początek sezonu był dobry. Nie wiem co tak narzekacie. Wiadomo, że jak umiera jedna z głównych postaci to musi być smutno. A scena na cmentarzu pokazała, że to jednak wciąż są Greysy, bo z tych smutów zrobili jedną wielką głupawkę . I potem Cristiny caviche, scena Callie/Lexie "jak bardzo jesteś lesbijką w skali od 1 do lesbijki", Mer/Der uprawiający seks gdzie tylko się da, Callie pięknie załatwiająca szefa jak przyszedł z rozwaloną nogą do Mercy West, Cristina zajadająca lody dla ludzi z rakiem . A końcówka pokazała, że każdy dotarł do tego piątego etapu żalu, więc w następnych odcinkach już powinno być lżej.
A jeszcze co do połączenia z Mercy West. Mam nadzieję, że Shonda tego nie skopie bo z jednej strony to może być świetne odświeżenie serialu, ale z drugiej strony gwóźdź do trumny. Oby było to pierwsze.
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Zdecydowanie lepszy od premiery. Teraz sam nie wiem na co narzekałem. Premiera dobra była, taka jaka miała być. Najbardziej mi się podobał narrator w postaci wszystkich. Do każdego dotarło, że George umarł...
Sprawy lekarskie się rozwiązały korzystnie; mogli troche namieszać, ale pewnie byłoby jeszcze smutniej, więc dobrze, że to zostawili.
Zmiany nadchodzą, połączenie z Mercy West może być ciekawe, ale równie dobrze mogą to spieprzyć; jak juliee powiedziała.
Genialna była scena Lexie/Callie! I wogóle Callie/Mark best friends są świetni.
Calli/Arizona/Lexie - moje trzy ulubione postacie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p