Locked in the perfect prison, the Doctor must mount a revolution to drive out the enemy and rescue the missing little girl. Meanwhile, Amy, Rory and River Song are being hunted down across America by the FBI. With the help of new friend and FBI-insider, Canton Everett Delaware the Third, our heroes are reunited to share their discoveries, if not their memories. For the world is occupied by an alien force who control humanity through post-hypnotic suggestion and no one can be trusted.
Data emisji: 30.04.2011r.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
geniaaalne! straszny trochę był ten odcinek ale wszystko w nim było genialne, wszystko. a doctor to się genialniejszy z każdą sekundą robi <3 dobra, jutro napiszę więcej, bo dzisiaj nie jestem w stanie z tych emocji o, powiem jeszcze jedno. jestem zazdrosna o ten pocałunek i o
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Tak, tak, tak! Świetny odcinek. Taki pogmatwany jak finał poprzedniego sezonu i dlatego tak mi się podobał. Genialny był początek jak Delaware "zabija" wszystkich towarzyszy Doktora. Co chwila tylko "fuck" mi się z niedowierzania wyrywało. A potem okazało się, że to genialny, jak zwykle, plan! Fajne było szczególnie jak River ocalili i skąpała się w basenie I tak, odcinek był straszny, ale jestem do tego już przyzwyczajony w Doktorze. Cisza wypadła strasznie, sam jej motyw jest tak samo przerażający jak tych aniołów. Świetnie natomiast zostało pokazane to zapominanie. Żal mi było bardzo Rorego jak słuchał porwanej Amy. Strasznie mi się River podobała w tym odcinku. Wymiatanie ze spluwą było cudowne. I ten pocałunek na końcu z Doktorem biedaczek nie wiedział jak się ma zachować Amy w ciąży czy nie? Teraz będą nas męczyć tym przez cały sezon. Tak samo jak tą dziewczynką, która się regenerowała. Kto to był? Córka Amy? a może córka Doktora? Pozostaje jeszcze wątek Ciszy. Ale siętajemnic narobiło
po primo, kiedyś by więcej trochę powiedzieli o postaci River... jest dla mnie fascynującą osobą i tak samo tajemniczą
po drugo, kim do cholery była ta dziewczynka co się regenerowała?
mi w tym odcinku też było żal Rorego, zresztą jak zawsze kiedy z jednej strony Rory robi dla niej wszystko, a Amy zachowuje się jakby traktowała go jak nie najbliższą osobę
a ja jestem dziwna bo... nie lubię River... tak samo wole ship Amy/Doctor niż Amy/Rory...
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Ojejciu... jestem w siódmym niebie... pocałunek River z Doktorem i Amy z Rorym i ogólnie River <3 Boże... Jeden z lepszych odcinków, lepszy od poprzedniego <3
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p