The Doctor and his companions find themselves on a secret summons that takes them on an adventure from the desert in Utah, right to the Oval Office in 1969
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
No i wreszcie Doctor Who powrócił i to w świetnym stylu Odcinek oczywiście bardzo zagmatwany. Na początku te zaproszenia, później ten facet na pustyni, astronauta i śmierć Doktora I moja ulubiona postać, River, jak zwykle dała czadu. Bardzo podoba mi się pomysł ciąży Amy. Oczywiście przez akcent nie zrozumiałem wszystkiego, ale nie jest źle. Kolejny odcinek zapowiada się jeszcze lepiej
Doktor! Jak w zeszłym sezonie premiera pełna podróży w czasie i zagmatwania. Tym razem Doktor rozsyła zaproszenia do swoich towarzyszy, młodszego siebie i ginie. Jedno wielkie WTF na początku. Ale przez to ten serial jest taki cudowny + posłuchaliśmy o rozrabiającym Doktorze i zobaczyliśmy go w filmie Lądowanie w Ameryce świetne. To jak podsłuchiwał Nixona w Białym Domu i robił notatki i potem jak wleciał na TARDIS jednak najlepsze było jak wydawał rozkazy Nowi kosmici są straszni. Kolejny upiorny wymysł Moffata tym razem zapomina się o nich jak się na nich nie patrzy. Tylko jaki mają interes w tym żeby Doktor wiedział co spotka go w przyszłości? Przecież to może doprowadzić do końca świata Uwielbiam River i ciesze się, że będzie jest jej coraz więcej A to jak ona mówi spoilery jest rewelacyjne Amy w ciąży? Interesujące
jeśli w Doktorze zapowiada się dwuczęściowy odcinek to już wiem, że szykuje się coś "huge"
było tajemniczo, mroczno i oczywiście śmiesznie! uwielbiam poczucie humoru doctora. ciekawy pomysł z kosmitami o których się zapomina gdy się tylko od nich odwróci. ale i tak nic nie przebije doctora w kapeluszu od razu mi się fez skojarzył!
DOCTOR! Jak ja uwielbiam ten serial. Odcinek co prawda mi się jakoś strasznie nie podobał, ale to pewnie dlatego, że nie mam pojęcia o co chodzi. Wszystko jest bardzo zagmatwane, ale dzięki temu jest mega interesujące i wciągające.
River intryguje. Doctor straszy i śmieszy jednocześnie. Amy niepokoi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p