6x01-02 - LA X
Post edytowany: dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo.
Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ulubiony serial:
Sons of Anarchy, Lost
A do środy już tylko kilka dnia. Wytrzymać tylko i nie oglądać żadnych fragmentów

Ale ten 6 finalowy sezon jest, te dwa odcinki są również dobre jak 1 sezon, a nawet lepsze. Ta światynia i ludzie z niej dużo tego klimatu przynieśli...
- Lost wrócił. Z niecierpliwością czekałem na ten dzień
Po drugie jednak przez chwilę żyjąca Juliet
Tak mi jej było szkoda podczas ostatniego odcinka 5 sezonu. Szkoda, że nie wróci jako licząca się postać. Po trzecie... wstający jak gdyby nigdy nic Sayid
Jednak myślałem, że scenarzyści zaczną ostro i go uśmiercą.

Ja już sobie powoli to układam i nawet jest to w miarę logiczne - Dymek vel Locke vel Nemezis został uwięziony na wyspie i robi wszystko by się uwolnić. Sposobem było zabicie Jacoba i manipulacja ludźmi. Oszukał Locka, podawał się za Jacoba w chatce(przerwany krąg popiołu) i ostatnio wykorzystał Bena by dopiąć swego planu. Tego jestem niemal pewien, a teraz naciągana teoria - dymek to jakieś wcielenie zła, wyruszał ze swoją armią na podbój świata, armia się zbuntowała, wylądowali na wyspie gdzie pojawiło się wcielenie dobra w postaci Jacoba, który uwięził dymek(dzięki czemu np. Ben mógł się nim posługiwać). Rebelianci zostali wyzwoleni(stąd ten tekst o łańcuchach do Richarda) i zamieszkali na wyspie. ALe ze mnie bajkopisarz
ale tak czy inaczej można już coś powoli wyjaśniać.

Ten to ma szczęście do rozmowy z duchami. Symbol Ankh w futerale na gitary ciekawy. Miał on coś symbolizować czy tylko chodziło o wiadomość. Tylko co jest w tej wiadomości - na pewno nie tylko nazwiska. Ci prawdziwi Othersi nieźle się przejęli jak dowiedzieli się, że Jackob nie żyję. Mam nadzieje, że mają jakiś plan. I co chcą od Jacka? Może ma być ich nowym liderem
\Tristan napisał(a): Po drugie jednak przez chwilę żyjąca JulietTak mi jej było szkoda podczas ostatniego odcinka 5 sezonu. Szkoda, że nie wróci jako licząca się postać.
Ulubiony serial:
GoT / Fringe / Mad Men
gadu:
3343371
Wszystko już Tristan z Cześkiem wypisali, więc tylko się pod nimi podpiszę. 

)

- wielka szkoda, że Juliet pojawiła się tylko po to by umrzeć...Tak mi się podobała w piątym sezonie z Sawyerem. A teraz znowu ta przeklęta Kate będzie się kleić do niego...

- nie mam pojęcia, gdzie mi te półtorej godziny upłynęło, jak dobrze wrócić do mojego pierwszego serialu
Ulubiony serial:
Black Books, VeronicaMars

IMHO

Ulubiony serial:
Sons of Anarchy, Lost

Pluszu napisał(a):Kate jest najlepsze i prosze mi na nia nie narzekac
Po turbulencjach bylem pewny ze samolot sie rozbije a tu niespodzianka, O815 wyladowal.
Fajnie bylo zobaczyc Charlie, Clair i reszte, a 'Damon'!:D hah jak w TVD.
Ostatni sezon, nie wiele tych odcinków będzie i niech nie tracą za duzo czasu na shipy tylko niech rozwiną historie Majów, (czy jak im tam
) Świątyni, wyspy ( bo wiemy tylko tyle co Ben powiedział Lockowi, że specjalne miejsce, z możliwością uzdrawiania) - a to dla mnie o duzo za mało, Jacobie, czarnym dymku vel Locke
Mają czas żeby dokłanie wszystko wyjaśnić, więc wg. mnie niech poświęcą jakiś odcinek 1 o Kate, czy Jacku na Jate i niech zakończą wkońcu, jestem za Jate, ale już mnie zaczyna drażnić jak widzę Kate latającą po wyspie za Jackiem i tylko "Jack nie rób tego", "uważaj!", "zabijesz się" itd... 
no i oczywiście w VD to on rządzi

Ulubiony serial:
Sons of Anarchy, Lost
Tak Kate jest najlepsza, ale ja znowu będą wałkowac Jate i Skate to się wk.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości