ABC once again invites new and avid Lost viewers to take another look at one of the most talked about and critically acclaimed shows. The special will take a look at the crash of Oceanic Flight 815, the mysteries of the island, its inhabitants, the Oceanic 6, the violent shifts through time on the island and the detonation of the hydrogen bomb. It will also delve into some of the questions that have been answered, and those that still remain a mystery.
Data emisji: 31.01.2010
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Jak zawsze bardzo dobre przypomnienie co tam się wydarzyło do tego czasu. Więcej seriali powinno mieć taki odcinek 0, bo naprawdę jak się ogląda ich sporą ilość, to człowiek zaczyna się gubić, gdy po wielu miesiącach wraca nowy sezon. Jeśli chodzi o list, to nie trzeba dużo, żeby się w tym wszystkim pogubić.
nie lubie tych przypomnień z Losta, 24 redemtion było fajne i ukazało całość ogólną 7 sezonu, a tutaj w Loście to się skupiają ogólnie na serialu... Podobało mi sie jednak twierdzenie Saywer -> lubi Kate, a Kate -> Lubie Jacka, a potem doszła Juliet i powstawł czworokąt
A według mnie to najlepszy odcinek specjalny Lost ... Wszystko zostało ukazane przejrzyście. Dobrze, że oglądnąłem ten odcinek bo warto sobie było przypomnieć najważniejsze rzeczy ułożone w całość przed ostatnim sezonem
Lucas Scott - 24 Redemtion było filmem telewizyjnym wprowadzającym w fabułę 7 sezonu, a Lost 6x00 przypominało co było w poprzednich odcinkach więc tych dwóch rzeczy nie ma co do siebie porównywać.
Dla mnie odcinek specjalny jak to odcinek specjalny - powtórzenie przed nowym sezonem najważniejszych informacji. W żadnym innym serialu nie jest to tak potrzebne jak tu
Świetne przypomnienie, przydało się zanim sięgnę za pierwsze dwa odcinki 6 sezonu. Ładnie i klarownie przedstawione główne wątki i postacie z głosem Michaela Emersona jako lektora. Warto obejrzeć, aby niczego ważnego nie pominąć w 6 sezonie. Jak to pięknie Czesiek powiedział:
Czesiek_PL napisał(a):W żadnym innym serialu nie jest to tak potrzebne jak tu
I ja się pod tym podpisuję.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p