pobierz plik w całości
Clark (Tom Welling) is shocked to discover his neighbor Jed McNally (guest star John Novak) is holding imigrant laborers captive and forcing them to work on his farm. Feeling guilty since he sees himself as the ultimate illegal immigrant, Clark seeks help from Martha (Annette O’Toole) to allow a young boy (guest star Tyler Posey) and his mother (Maria Dimou) to stay in the country.
Fajny odcinek ale nie potefie doczekac sie juz na hydro...
Najlpeszy w odcinku byl Jimmy jego tekst o pizzy peperoni i oczywiscie:
"Cuz I'm your bro, not your foe" swietne
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Mi w tym odcinku najbardziej pdoobała się ostatnia scena, Lex idacy tym koratrzem i z tych klatek mutanty wyciagajace rece:D I ta muzyka:D Wie ktoś jak się nazywała ta piosenka?
Beti napisał(a): Mi w tym odcinku najbardziej pdoobała się ostatnia scena, Lex idacy tym koratrzem i z tych klatek mutanty wyciagajace rece:D I ta muzyka:D Wie ktoś jak się nazywała ta piosenka?
wedlug mnie to była najlepsza scena w tym odcinku odcinek nawet niezły, głównie dzieki Jimmiemu, za to coraz bardzie denerwuje mnie postać Lany, zwłaszcza po obejrzeniu tego odcinka
p.s. to muzyka co leci w tle gdy Lex idzie korytarzem to początek piosenki ,,Miss murder,, zespołu AFI
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p